Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Ücretsiz Arcade Kabin 3D modeli var mı?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ücretsiz Arcade Kabin 3D modeli var mı?  (Okunma Sayısı 6298 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Kasım 11, 2014, 11:26:41 ÖÖ »

Aklımdaki bir fikir için 3D olarak Arcade kabin modelleri arıyorum. Basit, bazı modeller gördüm ama güzel, üzerinde emek verilmiş 3D model görür haber verirseniz memnun olurum... (.obj tercih ederim ama ne olursa fark etmez...Bedava olsun da

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 11, 2014, 12:42:02 ÖS »

gozer'in sketchup modelleri çok çeşitlidir ana tabi ince detayda değil... baktın mı onlara?

Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Kasım 11, 2014, 12:43:29 ÖS »

Gerçeğini yapamadın sanalını mı yapacaksın video editing yeteneklerinle? Kahkaha

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Kasım 11, 2014, 13:50:35 ÖS »

Bakalım sanalını yapabilecekmiyiz

@yavuzg : gozer'in çalışmalarını görmüştüm. Belki biraz daha üzerinde çalışılmış, detaylı bişeyler vardır bir yerlerde diye ümit etmekteyim ya da en iyisi sıfırdan modellemek

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 11, 2014, 14:03:36 ÖS »

bende imalata yönelik detayda pacman 3d model var biliyorsun (sunta kalınlığına kadar "acurate" )

bi de Donkey kong'un tasarımını tamamlıyorum bu ara, ama o kadar işte bendekiler...

alemlerde en meşhur modeller gozer'ınkiler. KLOV'dan biliyorum elemanı. başka da benzer çeşitlilikte portföyü olan bilmiyorum forumlardan...

Eğer sıfırdan kendin yapacaksan da jakobud'ın 2d autocad modelleri iyi bir başlangıç olur (gozer de onlardan başlamıştı)

jakobud.com

june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 11, 2014, 19:05:17 ÖS »

7 aralıktan sonra modelleyebilirim 3ds max ile.
6-7 aralık AÖF sınavı var  

Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3
El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw
Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Kasım 11, 2014, 21:22:30 ÖS »

@june8efe: Teşekkürler... Benimki çok önemli bir iş değil. Bir ara gozer'in çalışmaları üzerinden detaylandırırım... ilgin için teşekkürler.

@yavuzg: Gozer'in bu kadar çok modeli olduğunu bilmiyordum. Bayağ sağlam iş çıkartmış ortaya...

gameretro
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 11, 2014, 21:31:24 ÖS »

@LW3D

Detaylandırdıktan sonra bizimle de paylaşırsan sevinirim. Farklı fikirler çıkar belki ortaya.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: