Yedek parçalık kartın sorunu neydi? Onun üzerinden gitsen daha az sorun mu yaşardın diye merak ettim. Bu oyunu atari salonlarında görmemiştim. Şu senin meşhur sepeti de merak ediyorum aslında. Daha ne pcbler var acaba😉
o kart tamamen ölüydü. 640Khz'lik kristali eksikti, tamamlayınca sadece ses geldi, görüntü yoktu. Bir karar vermem gerekiyordu birinden birini kurtaracaktım. Bu fiziksel olarak daha temizdi. Şansımı bundan yana kullandım

Abi hadi elektronik kısmı anladım da, sen assembly'ye de dalmışsın

Pes diyorum ve karşında 1 dakikalık saygı duruşuna geçiyorum.

zamanında sprite tasarlamışlığım var c64'de, o kadar binary aritmetik biliyorum yani

Yedek parçalık kartta benim arızalı kartın chip 051960 duruyor olabilir mi

kendime yer buldum hemen
051960 zaten değiştirdiğim arızalı sprite generator çipi. maalesef kullandık onu...
made in japan

fixed in turkey

Ne zaman ne işe yarayacağı belli olmayan pratik bilgiler arşivine bir yenisini daha ekledik. Logic probe'un da çok fiyakalıymış

aynen

kullandığım logic probe "muhteşem" üstün bir model değil ancak aliexpress'deki 10 dolarlık olanlardan da değil

20 Mhz'lik olan bir model
http://www.dhgate.com/product/logic-probe-ttl-amp-cmos-circuit-tester-h440/158419642.html#s1-6-1|2824300810
Ist/Bakırköy/Galleria/FameCity'de vardı bu zamanında hemde orjinal kabini ile. SF kadar olmasada zevkli bir oyundu.
Doğru, basit bir oyun aslında. Esasında 4 oyuncuyu desteliyor. 4 kişiye kakara kikiri yaptırmıştır zamanında... kabin 4 kişilikmiydi, hatırlıyormusunuz?
Elin sağlık. Yine çok güzel bir çalışma olmuş. yavuzg arcade leri bitir artık sıra Amiga'lara gelsin. Sırada bekliyoruz.
Yok hocam, Amiga hiç ilgi alanımda değil. Benim nostaljim 80'ler

Amiga'yı daha genç arkadaşlara bırakıyorum

Ayni sehirde olsak tnt amusements gibi kanal yapardik

eline saglik.biri allah rizasi icin sunlari pdf duzenlesin

Valla doğru söylüyorsun. Yanlız eleman müthiştir, Todd'u tanımayanlar/bilmeyenler youtube'da takip etsin

bendeki arcadeleri bir elden geçireyim, seni arcade board'a boğacağım

sanırım

uzun süren tamirlerden sonra board'lar ile aramda duygusal bir bağ oluşuyor, üzerine çökebilirim bir kaçının söyliyim

Televizyon kanalları bile bu kadar çok dizi çekmiyor

Üstad eline dilne sağlık.
Made by Retronarius Prof. Dr YavuzG
arada daha anlatmadığım basit tamiratlar bile oldu

hepsini fotolamak yazmak çizmek de zaman alıyor
Abi ellerine sağlık.Bir kart daha sayende hayata dönmüş oldu.

senin MVS eline ulaştı mı? denedin mi?