Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetbir acayip şey kompi atari
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: bir acayip şey kompi atari  (Okunma Sayısı 5744 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 30, 2014, 23:00:29 ÖS »

kutulara bakarken zamanında istanbulda kompi firmasının (atari makinası imalatçısı ) bozuk para koyma tabagına denk geldim hiç kullanılmamış resimi ekledim bir bakın bakalım nasıl bişi neleri hatırlatacak
yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 30, 2014, 23:03:26 ÖS »

resimler

* 20141130_225031.jpg (269.95 KB, 918x1632 - Görüntüleme: 1506 kez.)

* 20141130_225138.jpg (385.81 KB, 918x1632 - Görüntüleme: 1301 kez.)
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 01, 2014, 08:51:20 ÖÖ »

Kompütür Kütür Kütür Oynamalık Kompiler Kahkaha

yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 01, 2014, 08:53:53 ÖÖ »

o yıllardaki gençlerdeki blujinlere  dikkat  Kahkaha Kahkaha
gameretro
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 01, 2014, 09:16:38 ÖÖ »

Ben bunu hatırlıyorum bizim gittiğimiz atari salonunda kompi makine olmamasına rağmen bu tabaktan vardı. Bu tabak üzerinden az jeton ve para üstü almadım. Fena oldum görünce yahu. Bundan sağdan soldan bir tane daha çıkarsa mutlaka istiyorum Bektaş bey lütfen.
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Aralık 01, 2014, 09:45:12 ÖÖ »

Ben bunu hatırlıyorum bizim gittiğimiz atari salonunda kompi makine olmamasına rağmen bu tabaktan vardı. Bu tabak üzerinden az jeton ve para üstü almadım. Fena oldum görünce yahu. Bundan sağdan soldan bir tane daha çıkarsa mutlaka istiyorum Bektaş bey lütfen.
gameretro ne veriyorsa iki katını veriyorum ! şaka şaka bitte denk gelse oyun bulmuştan daha çok sevinirim.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Aralık 01, 2014, 09:56:54 ÖÖ »

bu kompi makinaları atari salon sahiplerinin rüyalarını süslüyordu bu makinaya ve iyi bir oyuna sahip kişiler o bölgede borusunu öttürüyordu o zamanlar tabi oyuncu pörtföyünüde unutmamak lazım kompi makinası olanlar en çok tercih edilenlerdi  Kahkaha Kahkaha Kahkaha
gameretro
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Aralık 01, 2014, 10:42:22 ÖÖ »

gameretro ne veriyorsa iki katını veriyorum ! şaka şaka bitte denk gelse oyun bulmuştan daha çok sevinirim.

cengizermiş ne veriyorsa iki katı bu böyle gider evet gerçekten aynı fikirdeyim. Bende çok sevinirim. Umarım bir yerlerde denk gelir.
yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Aralık 01, 2014, 11:19:58 ÖÖ »

açık artırmaya koyacam ürünü en çok teklif verene  satacam  Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: