Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Kabini triple yaptık @kirko beye teşekkürler. :) Kısa bir video
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kabini triple yaptık @kirko beye teşekkürler. :) Kısa bir video  (Okunma Sayısı 21545 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ocak 31, 2015, 23:21:52 ÖS »

Sega Naomi'yi de denicem geceye onuda açar büyük ihtimal.

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Ocak 31, 2015, 23:44:53 ÖS »

3nün de farklı olması çok hoş.. Bence candy cab e balltop gider...

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ocak 31, 2015, 23:56:11 ÖS »

3nün de farklı olması çok hoş.. Bence candy cab e balltop gider...

Onlardan alıcam Cengiz. Pembe ve yeşil joystick ve bu renklerde 6şardan 12 tane buton. Start butonlarına karar vermedim bir ara netten bakayım nasıl yapmışlar ona göre sipariş geçicem.

Kısa joystick ile rahat oynayamıyorum. Japonlar kısa ile oynuyorlar hep.

innsofheaven
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ocak 31, 2015, 23:57:01 ÖS »

istanbulun neresinde gelelim hem deneyelim hem tanışalım

Nintendo Wii Black Softmod
Free Region Nintendo Snes
Nintendo Ds Lite(Supercard DsOne)
Nintendo Gameboy Advance Sp AGS-001(Ez Flash iV)
Nintendo Gameboy Advance AGB-001
Gameboy Color Yellow
Micro Genius iQ-501
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Şubat 01, 2015, 00:11:32 ÖÖ »

Ümraniyedeyim, değil mi kirkoryan ? Kahkaha

Şişlideyim.

kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Şubat 01, 2015, 00:27:00 ÖÖ »

Valla müdür kollarım koptu senin kabini taşırken eve gelince anladım yorgunluğu ancak şu anda ölüyorum yorgunluktan benim kabini arabadan çıkartmadım bile tahmin et artık yorgunluğumu yarında benim kabini çıkarıcam eve güzel bir iç dış temizlik ondan sonra vur arcade'in gözüne gözüne
innsofheaven
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Şubat 01, 2015, 00:29:44 ÖÖ »

ümraniyedeyim diyince bir an gözlerim açıldı heyecan yaptırdın.dedim çayımı alır uğrarım akşamları şişlide yakın sayılır.yarın o tarafa geçicem vaktim kalırsa pmlerim seni

Nintendo Wii Black Softmod
Free Region Nintendo Snes
Nintendo Ds Lite(Supercard DsOne)
Nintendo Gameboy Advance Sp AGS-001(Ez Flash iV)
Nintendo Gameboy Advance AGB-001
Gameboy Color Yellow
Micro Genius iQ-501
eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Şubat 01, 2015, 00:34:32 ÖÖ »

Kardeşim böyle yapılmaz ki adamı iştaha getiriyorsunuz, şaka bir yana kabinler on numara hayırlı olsun nazar değmesin.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Şubat 01, 2015, 02:22:31 ÖÖ »

Valla müdür kollarım koptu senin kabini taşırken eve gelince anladım yorgunluğu ancak şu anda ölüyorum yorgunluktan benim kabini arabadan çıkartmadım bile tahmin et artık yorgunluğumu yarında benim kabini çıkarıcam eve güzel bir iç dış temizlik ondan sonra vur arcade'in gözüne gözüne

Kof adamım aga kusura bakma bi ağırlık taşırken bide saçmasapan bazı durumlarda terliyorum. 😁

ümraniyedeyim diyince bir an gözlerim açıldı heyecan yaptırdın.dedim çayımı alır uğrarım akşamları

şişlide yakın sayılır.yarın o tarafa geçicem vaktim kalırsa pmlerim seni

Tamamdır pm atarsın.

Kardeşim böyle yapılmaz ki adamı iştaha getiriyorsunuz, şaka bir yana kabinler on numara hayırlı olsun nazar
değmesin.

Darısı herkesin başına. Burn ü fazla kaçırmışım kıvranmam geçsin bi video çekicem kabinlerden 😅
« Son Düzenleme: Şubat 01, 2015, 02:33:05 ÖÖ Gönderen: BiOHAZARD » Logged

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Şubat 01, 2015, 05:01:07 ÖÖ »

Bu arada ilk aldığım kabinin sol alt köşesinde renk değişmesi oluşmaya başladı. Bu sorunu degasus denilen aleti alıp çözebilir miyim kesin olarak ? Üstadlardan yardım talebinde bulunmak istiyorum.

Son aldığım kabinde degasus tuşu var basınca ekran gidip geliyor düzeltiyor sanırım ama gerek duymadım basmak için 1 kere basmanın dışında.

İlk kabinde de var o tuş ama bi naneye yaramıyor aktif değil. Kabini yapan adam nasıl b... bağlantı şekli yaptıysa artık yarım yamalak kabin anasını satayım.

Videoyu dikkatli izleyin. Metal Slug 3 ekranının sol alt köşesine bakın (oyuna girmeden önceki ekran) durumu anlarsınız. Degasus işini yapan cihaz çözüm olursa sipariş geçicem ali baba ve kırk haramilerden.

Video ilk sayfada. http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=9880.0

Selim7
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Şubat 01, 2015, 20:36:08 ÖS »

Çok güzel, çok beğendim. Uzun zamandır böyle eskisi gibi bir mekân görmemiştim. Şimdiki sözüm ona arcade salonları, 3d oyunlardan ve büyük üzerine oturmalı olanlardan başka birşey yok. Bilgisayarda mı oynuyorum yoksa eski arcade zevkini almaya mı çalışıyorum hiçbirşey anlaşılmıyor. : )

En yakın zamanda mekânınıza çıkarma yapmak niyetiyle.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Şubat 01, 2015, 20:53:14 ÖS »

3D sistemlere de el atmayı düşünmüyor değilim. Özellikle Namco System'in 3D olanlarından düşürürsem (Tekken 6, Tekken Tag 2) kaçırmayacağım. Çok masraflı iş retro olayı. 1 tane yetmiyor. Kahkaha

gergozen
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Şubat 01, 2015, 21:10:36 ÖS »

Bu arada ilk aldığım kabinin sol alt köşesinde renk değişmesi oluşmaya başladı. Bu sorunu degasus denilen aleti alıp çözebilir miyim kesin olarak ? Üstadlardan yardım talebinde bulunmak istiyorum.

Son aldığım kabinde degasus tuşu var basınca ekran gidip geliyor düzeltiyor sanırım ama gerek duymadım basmak için 1 kere basmanın dışında.

İlk kabinde de var o tuş ama bi naneye yaramıyor aktif değil. Kabini yapan adam nasıl b... bağlantı şekli yaptıysa artık yarım yamalak kabin anasını satayım.

Videoyu dikkatli izleyin. Metal Slug 3 ekranının sol alt köşesine bakın (oyuna girmeden önceki ekran) durumu anlarsınız. Degasus işini yapan cihaz çözüm olursa sipariş geçicem ali baba ve kırk haramilerden.

Video ilk sayfada. http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=9880.0

Bir arkadaşın televizyonda vardı. Manyetik alan neden oluyor genellikle (yani önce o renk değişimine neden olan şeyi bulmanız gerekebilir).

O mıknatısla çözeyim dedi ve bayağı uğraşmıştı. Önce allak bullak etti renkleri ama sonunda yaptı. Televizyoncular kolayca düzelyebiliyor.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Şubat 01, 2015, 21:49:54 ÖS »

Degasus cihazını alıcam bakalım denerkende bir video çekerim nasıl uygulanıyor edalarında...

gergozen
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Şubat 01, 2015, 21:58:05 ÖS »

Degasus cihazını alıcam bakalım denerkende bir video çekerim nasıl uygulanıyor edalarında...

Ben gördüm degauss cihazını çember şeklinde (çubuk olanları da var sanırım. Ekranın önünde gezdirip düzeltiyorlar...
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: