commodore.gen.tr

Arcade Sistemler ve Oyun Konsolları => Oyun Konsolları => Konuyu başlatan: a3giS üzerinde Ağustos 09, 2015, 21:33:46 ÖS



Konu Başlığı: DMS4Pro Toxic Os hk.
Gönderen: a3giS üzerinde Ağustos 09, 2015, 21:33:46 ÖS
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle retro kültürünü devam ettirmeye ve yaşatmaya çalışan scener ve scene dışından olan bütün arkadaşlarıma selamlarımı yolluyorum. Bu arada kendimi birden commodore 64 de introda scrool text yazarken gibi hissettim :) Neyse benim bir sorum olacak.

Elime PS2 hdd'li dms5 pro Toxic Os lu fakat 0.1 versıyonlu cihaz geçti. DVD çalışmıyor bu arada. Toxic Os hk. fazla bir dokumana rastlamadım. Ornek olarak sürekli oyunlardan cıkmak için reset yapıyorum, yokmu bunun başka yolu ? yada bu os hakkında dokuman nerden bulacagım ? Diğer konuda bunu son surume 0.41 di sanırım dvd olmadan yukseltebilirmiyim ?

PS2 kullanan bro'larım yardımcı olabilirseniz memnun olacağım.

Teşekkürler

A3giS/ASC/RTN


Konu Başlığı: Ynt: DMS4Pro Toxic Os hk.
Gönderen: joker_ üzerinde Ağustos 10, 2015, 07:34:47 ÖÖ
Öncelikle retro kültürünü devam ettirmeye ve yaşatmaya çalışan scener ve scene dışından olan bütün arkadaşlarıma selamlarımı yolluyorum. Bu arada kendimi birden commodore 64 de introda scrool text yazarken gibi hissettim :)

A3giS/ASC/RTN

Senin intro vaktin gelmiş kanka. Yakın zamanda bir intro bekliyoruz senden. ;) Zaten bu yaz introsuz geçti :D


Konu Başlığı: Ynt: DMS4Pro Toxic Os hk.
Gönderen: commander64 üzerinde Ağustos 10, 2015, 16:18:48 ÖS
Hacı nerelerdesin yahu :)
Reset yapmadan çıkamazsın, en pratik çözümü 50004 kasa ise dvd kumandası almak ve oturduğun yerden resetlemek
Versiyon yükseltmek için ulaunch elf yardımıyla boot.elf dosyasını değiştirmek.
Oyun isolarınıda winhiip ile atabilirsin.


Konu Başlığı: Ynt: DMS4Pro Toxic Os hk.
Gönderen: a3giS üzerinde Ağustos 10, 2015, 21:32:09 ÖS
Burdayım hafız :)Bu arada olayı çözdüm. USD flash diske sırayla toxic bios ve Os 0.41 i attım son sürüme update ettim. ulaunch ile ulaştım bu arada sanırım toxic os ile birlikte program gömülmüş. Şu an sıkıntısız homebrew apps da dahil her birseyı açıyor alet. Teşekkürler bro.