|
Konu Başlığı: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 20, 2016, 22:15:59 ÖS Arkadaşlar öncelikle merhaba forumda yeniyim..ilk çıkan xboxla ilgili bir sorunum var lütfen anlayan arkadaşlar yardım etsin..meraktan dolayı yakın birzamanda xbox satın aldım xecuter 2 çipli ve içinde 120 gblık harddisktede evolution x diye bişey kurulu orada oyunlar ve emülatörler yüklü..sıkıntı şu..cihaza kopya oyunu taktığımızda veya içindeki yüklü oyunlardan birine tıkladığımızda yeşil renkte kocaman bir şekilde evolution x yazısı geliyo orda takılı kalıyo oyun falan açılmıyor adeta donup kalıyor. orjinal oyundada aynısı oluyo....başına böyle bişey gelen varmı yardım etsin ortada kaldım öylece..
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: commander64 üzerinde Mayıs 20, 2016, 22:49:24 ÖS power tuşuna 2 saniye kadar basılı tutup öyle aç, çip devreye girmiyor olabilir.
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: pspsexer üzerinde Mayıs 20, 2016, 22:57:26 ÖS önce harddiskte sorun var mı ona bakmalı daha sonra yazılımda eksik dosya var mı bu da olabilir olmadı çipte sorun varsa softmod yapılabilir son ihtimal ise donanımsal olabilir ilk iki ihtimal daha olası.
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 20, 2016, 23:08:51 ÖS power tuşuna uzunca basılı tuttum hiçbişey değişmedi
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 21, 2016, 22:13:05 ÖS arkadaşlar ben sorunu buldum galiba youtubtan inceleyip anladım kadarıyla bende microsoft dasboard yüklü değil.bütün evulotion x yüklü cihazların ana ekran diziliminde dasboard yüklü youtuptan gördüğüm kadarıyla bende o yok..oyunlar galiba bundan açılmıyo..nasıl yüklücem bana detaylı yardımcı olun arkadaşlar lütfenn..
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: Simon (Özay Turay) üzerinde Mayıs 21, 2016, 22:40:19 ÖS Softmod sırasında önce Retail Dash'in yedeklenmiş olması lazım. Eğer yedeklenmişse File Manager'dan E:\Backup\MSDash gibi bir klasörde bulabilirsin. ;)
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 21, 2016, 23:30:03 ÖS peki özay bey bu dasboard ne işe yarar oyunların açılmmaması buna bağlı olurmu ?
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: Simon (Özay Turay) üzerinde Mayıs 21, 2016, 23:35:06 ÖS Onu bilemiyorum, hiç çipli XBox kullanmadım, hep SoftMod ya da TSOP flash.
Yukarıda softmod sırasında yedeklenmiştir demişim ama çipli ise sende bu bahsettiğim yedekler olmayabilir. C: sürücüsünde şu klasörler ve dosyalar var mı? Audio fonts xboxdashdata.185ead00 xodash xboxdash.xbe Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 22, 2016, 00:13:24 ÖÖ şimdi özay bey cihazı çalıştırınca şöyle bi ekran geliyor..arka temada evox yazısı eşliğinde aşağıdaki şekilde sıralanmış dosyalar geliyor..deiğiniz dosyalar bunların hangisinde...
launch DVD trainers reboot power off system utils app games emulators Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: Sensation üzerinde Mayıs 22, 2016, 00:32:23 ÖÖ File Manager'a gir E sürücüsünde mi neydi orada olacak dosyalar... Veya ftp ile bağlan xbox'a pc'den dosyalara gözat...
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 22, 2016, 00:36:34 ÖÖ file manager yukarda listelediğim klasörlerin hangisinde ? bulamadım
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: commander64 üzerinde Mayıs 22, 2016, 00:55:02 ÖÖ System utilsde yada apps de olmsı lazım. Olmazsa heimdall xbox engineering disk iso dosyası bulup dvd ye yazdır, baştan kur sistemi.
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: pspsexer üzerinde Mayıs 22, 2016, 00:57:09 ÖÖ http://www.xbox-scene.com/articles/evox-install.php
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: commander64 üzerinde Mayıs 22, 2016, 01:00:37 ÖÖ http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=10838.0 (http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=10838.0)
Alıntı İnterneten bulduğumuz ve DVD'ye çektiğimiz HeXEn - Heimdall's Xbox Engineering diskini cihaza takıyoruz. Ana menüden 3-TSOP Flashed / Chipped Xbox Tools'a giriyoruz. 3.5. Chipped / Flashed Xbox Disk Upgrades seçiyoruz 3.5.4. New Disk, PAL Xbox seçiyoruz, şifre olarak da AYBX giriyoruz. Ardından "UnleashX has detected a new Harddisk Do you want to format your new drive?" diski biçimlendirme onayı soracak L+R+Start yaparak disk formatlamayı onaylıyoruz, yazının rengi kırmızı olunca bir daha L+R+Start yapıyoruz ve işlem başlıyor.(biraz uzun sürüyor) Sonra partitionlar ile ilgili ekran geliyor. Ben 80GB disk taktım. otomatik olarak F: Partisyonu 64GB olarak seçiliydi, hiçbir şey yapmadan onaylıyoruz (Daha büyük disklerde G: H: ayarlarını yapmanız lazım) sonra DVD'yi çıkarıp restart ediyoruz Harddiskimiz kullanıma hazır. XBMC ve Oyunları harddiske kurabilir, FTP ayarlarını yaparak oyun transfer edebilirsiniz. Not: harddiski lock yapmayı unutmayın yoksa fişten çekerseniz 05 hatası alırsınız. HeXEn - Heimdall's Xbox Engineering disk 3-TSOP Flashed / Chipped Xbox Tools'a giriyoruz. 3.5. Chipped / Flashed Xbox Disk Upgrades seçiyoruz 3.5.5. Lock the new disk seçiyoruz Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 22, 2016, 01:10:02 ÖÖ sistemi yeniden kurunca bu hatadan kurtulucam yani.ozaman en başta anlattığım sorun yazımsal..
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: pspsexer üzerinde Mayıs 22, 2016, 03:19:07 ÖÖ https://www.youtube.com/watch?v=TOVabxhBrmg (https://www.youtube.com/watch?v=TOVabxhBrmg) biraz zor ama izlenebilir
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 23, 2016, 14:10:45 ÖS arkadaşlar sorunu buldum gibi cihazı dayanamayıp açtım..bide baktım harddiskten yanık kokusu geliyo ayrıca harddisk içerden kafa vuruyodu..bu esnada aynı sorun devam ediyodu..harddiskki söktüm çıkardım tekrar bağlantı kablolarnı taktım bağladım tvye bu seferde hata kodu verdi..hata kodu 07..harddisk error diye.artık menüyede giremez duruma geldi..anlaşılan sıkıntı enbaştan beri harddiskle alakalıymış..cihazı açıp harddiskide elime alıncada komple gitti herşey..şimdi bu harddiskten bende bi tane sağlam var gelgelelim sistemi buna nasıl kurcam..bi yardım edin detaylı bir anlatım istiyorum..bu evoxu nasıl kurcam emülatörleri falan ve oyun nasıl yüklücem..lütfen detaylı bir yardımcı olun..
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: Simon (Özay Turay) üzerinde Mayıs 23, 2016, 14:22:05 ÖS Cihazın çipli olduğu için Auto Installer Deluxe veya daha önce commander64'ün önerdiği kurulum diskini kullanabilirsin.
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 23, 2016, 14:32:20 ÖS biraz daha detaya girseniz özay bey..commander 64ün önerdiği isoyu indirdim yazdırdım ama harddisk hatası verdiği için ana menüye giremiyomki artık..
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: Simon (Özay Turay) üzerinde Mayıs 23, 2016, 14:37:14 ÖS Çipli XBox'ı CD'den boot etmek için menüye girmenize gerek yok. Harddisk'i değiştirdiğin halde hala HDD hatası veriyorsa sorun HDD'de değil de anakart veya IDE kablosunda olabilir.
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 23, 2016, 14:42:44 ÖS iyide yeni harddiski takıyorum cihaz hata kodu 16yı veriyor..ingilizce olarak dosyalar yüklü değil diye bir yazı çıkıyor?
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: commander64 üzerinde Mayıs 23, 2016, 15:05:37 ÖS iyide yeni harddiski takıyorum cihaz hata kodu 16yı veriyor..ingilizce olarak dosyalar yüklü değil diye bir yazı çıkıyor? 16 - dashboard - Clock cannot be set.Kardeş iki çözümü var. 1- çip devre dışıyken orjinal diski takıp orjinal dashboard'dan saati ayarla 2- Çip devrede iken yeni diski HeXEn - Heimdall's Xbox Engineering disk ile kurduktan sonra locked yap. Sonra da çip devre dışı iken cihazı aç orjinal dashborddan saati ayarla. Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 23, 2016, 15:32:08 ÖS commander 64 kardeşim yeni harddiski takıyorum hata kodu 16 error code dasboard files/settings incorrect yazıyor?
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: commander64 üzerinde Mayıs 23, 2016, 17:46:09 ÖS Açarken HeXen DVD'si takılı mı? Takılı olması gerekiyor, birde iso dosyasını DVDye yazdır, CD'ye yazdırılınca çalışmıyor.
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 23, 2016, 19:42:35 ÖS commander64 kardeşim dvd+R ye yazdırdım görmüyo..yabancı siteden okudum.dvd+RW ye yazın öyle görür xbox yazmış.. doğrumu bilemiyorum..güç bela buldum o tip dvdyi bklım neolcak..
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: commander64 üzerinde Mayıs 23, 2016, 19:52:11 ÖS Sorun saatin sıfırlanmış olması, cihazın orjinal diski olaydı işin çok kolaydı :)
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 23, 2016, 19:54:40 ÖS harddisk neden hata veriyo peki...
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 23, 2016, 20:00:32 ÖS commander 64 kardeşim..bu evoxu iptal etsek direk sistemi kursak cihazda xecuther 2çip var direk dvdden oynasak olmazmı.cihaz çipliyken evoxsu kurmaktaki mantık neki anlamadım
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: commander64 üzerinde Mayıs 23, 2016, 22:25:56 ÖS commander 64 kardeşim..bu evoxu iptal etsek direk sistemi kursak cihazda xecuther 2çip var direk dvdden oynasak olmazmı.cihaz çipliyken evoxsu kurmaktaki mantık neki anlamadım Saat ayarı yapabilmen için. Bu arada çipin aktif olduğuna emin misin?Eğer eminsen HeXen ile boot edebiliyor olman lazım. Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 23, 2016, 22:42:20 ÖS hexeni iso olarak indirdim.imgburnle yazdırıyom dvdyi görmüyo hiç?
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: commander64 üzerinde Mayıs 23, 2016, 22:54:11 ÖS Optik okuyucun sağlam mı? Genelde bozuk veya çok kirli oluyor, zaten harddisk mefta olmuş onu anladık, nereden aldın böyle sorunlu bir cihazı hayret!
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 23, 2016, 22:56:56 ÖS hiç sorma kardeşim..çıkamadım içinden
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: commander64 üzerinde Mayıs 23, 2016, 22:58:17 ÖS DVD okuyucuyu temizlersen düzelme ihtimali var muhtemelen okuyamıyor.
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 23, 2016, 23:05:02 ÖS konuyu ilk açtığımda evox ekranında donuyu diyordum..kopya oyunu taktığımda otomatik olarak evox ekranına geçip orda donup kalıyodu oan dvdyi okumuş olmuyomuydu bu cihaz?
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: commander64 üzerinde Mayıs 23, 2016, 23:06:34 ÖS Nerdesin hacı?
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: body üzerinde Mayıs 23, 2016, 23:08:56 ÖS kırıkkale sen nerdesin?
Konu Başlığı: Ynt: İlk çıkan XBOX... Xecuter 2 çipli. Sorun var. Yardım....Lütfen Gönderen: commander64 üzerinde Mayıs 23, 2016, 23:12:11 ÖS çok uzaktayım ankara :)
|