commodore.gen.tr

Genel Kategori => Genel Sohbet => Konuyu başlatan: knighTeen87 üzerinde Şubat 28, 2017, 13:35:30 ÖS



Konu Başlığı: Sanalpazar düzeldi mi?
Gönderen: knighTeen87 üzerinde Şubat 28, 2017, 13:35:30 ÖS
Geçen seneki para ödememe problemleri (çok şükür ki ben yaşamadım) ve battı dedikoduları çıkmadan önce benim en çok sevdiğim Türk satış sitesi Sanalpazar'dı. İlanlar ücretsizdi, en düşük komisyon onlardaydı, indirim kuponu yağdırırdı falan, hatta bir keresinde 50 liralık bir oyunun 25 lirasını saolsun Sanalpazar ödemişti indirim kuponlarıyla.

Şimdi ise sitenin tasarımı falan değişmiş, bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi lütfen? Sitenin ödeme alma ve yapma konusunda bir sıkıntısı var mı şu an? Sanalpazar düzeldi mi?


Konu Başlığı: Ynt: Sanalpazar düzeldi mi?
Gönderen: amigateknik üzerinde Şubat 28, 2017, 13:38:35 ÖS
benim bildim hala aynı buğun bir tane ürünü müşteri iptal eti elden teslim alacak


Konu Başlığı: Ynt: Sanalpazar düzeldi mi?
Gönderen: atlantis üzerinde Şubat 28, 2017, 13:45:04 ÖS
Ya satıldı ya düzelme sürecinde. Bir çalışma var ortada. Gold bilgisayar'da geri gelecek sanırım.


Konu Başlığı: Ynt: Sanalpazar düzeldi mi?
Gönderen: knighTeen87 üzerinde Ekim 18, 2017, 15:00:44 ÖS
Geçen haftasonu Sanalpazar üzerinden Sagentech'ten bir oyun aldım. Alıcı olarak ben herhangi bir sorun ile karşılaşmadım, hatta satıcı da buradan alabilirsiniz demişti. Umarım onlar için de bir problem oluşmamıştır.