|
Konu Başlığı: learningmusic.ableton.com Gönderen: Levent (Lvnt) üzerinde Mayıs 10, 2017, 00:06:44 ÖÖ https://learningmusic.ableton.com/
Takılı kaldım başında bir saattir falan oyalanıyorum. Yatıp uyumam lazım! Konu Başlığı: Ynt: learningmusic.ableton.com Gönderen: zangief_34 üzerinde Mayıs 10, 2017, 00:22:54 ÖÖ aga bızımde uyumamız lazım,neden yaptın bunu neden neden??
Konu Başlığı: Ynt: learningmusic.ableton.com Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) üzerinde Mayıs 10, 2017, 01:15:50 ÖÖ Pek güzelmiş yahu... :)
Konu Başlığı: Ynt: learningmusic.ableton.com Gönderen: emarti üzerinde Mayıs 10, 2017, 01:59:29 ÖÖ Çok iyi :)
Konu Başlığı: Ynt: learningmusic.ableton.com Gönderen: Gokhan Ozkan üzerinde Mayıs 10, 2017, 08:41:24 ÖÖ :)
Konu Başlığı: Ynt: learningmusic.ableton.com Gönderen: Alpyre üzerinde Mayıs 10, 2017, 08:46:07 ÖÖ Kahretsin... Bu site yüzünden kendini DJ zanneden binlerce yeni ergen piyasaya çıkacak şimdi. :P
Konu Başlığı: Ynt: learningmusic.ableton.com Gönderen: Voltron üzerinde Mayıs 11, 2017, 13:55:25 ÖS zaman geçirmelik bir şey olmuş.
Kahretsin... Bu site yüzünden kendini DJ zanneden binlerce yeni ergen piyasaya çıkacak şimdi. :P Bunlar olmasa da çıkmıyor mu sanki ! Cubase, protools vs.. vs.. şu an daha adını doğru düzgün yazmayı beceremeyen çoluk çocucuğun bilgisayarına kurulu oyun niyetine. Bunlara da müzik yapma programı diyorlar. ASIO4ALL kurup kayıt yaptığını sananlar da cabası. Korsan CD ciden, 'program yapma programı' isteyen çocuk gördüm ya artık gam yemem. Konu Başlığı: Ynt: learningmusic.ableton.com Gönderen: maverick üzerinde Mayıs 12, 2017, 00:12:16 ÖÖ Çok güzel, paylaştığınız için teşekkürler. Dance ejay diye bir program kullanmıştım biraz ona benziyor.
Konu Başlığı: Ynt: learningmusic.ableton.com Gönderen: BioMenace üzerinde Mayıs 12, 2017, 09:08:08 ÖÖ Çok güzel, paylaştığınız için teşekkürler. Dance ejay diye bir program kullanmıştım biraz ona benziyor. Ben de kullanmıştım :D :D :D Tam bir çılgınlıktı, geçişler, vokaller tek düzeydi ama epey cerahat attım onunla :D Böylece yetişkin yaşlarımda kimseye ben de DJ'im deme cehaletinde bulunmuyorum :D :D :D Konu Başlığı: Ynt: learningmusic.ableton.com Gönderen: deksar üzerinde Mayıs 16, 2017, 18:54:28 ÖS Levent hocam çok keyif vericiydi, saatlerdir uğraşıyorum, hanım boşanma dilekçesi hazırlıyor. :)
Teşekkürler paylaşımın için. Konu Başlığı: Ynt: learningmusic.ableton.com Gönderen: maverick üzerinde Mayıs 16, 2017, 19:31:31 ÖS Çok güzel, paylaştığınız için teşekkürler. Dance ejay diye bir program kullanmıştım biraz ona benziyor. Ben de kullanmıştım :D :D :D Tam bir çılgınlıktı, geçişler, vokaller tek düzeydi ama epey cerahat attım onunla :D Böylece yetişkin yaşlarımda kimseye ben de DJ'im deme cehaletinde bulunmuyorum :D :D :D Aslında kurcalansa kendi loop 'larını sampler seslerini yapabileceğin hoş bir program, tek düzeliği bozacak efektleri de var, cahiller için tüm enstrumanlara sayı ve renk vermişler aynı sayı/renk olanları bir araya koyunca işlem tamamdır. Şu frutty loops 'a bir türlü ısınamadım, ne ettiysem olmadı. Pro Tracer 'dan sonra ne olduysa oldu hiç bir şeyi beğenmez oldum. En son Propellerhead Reason biraz biraz işe yarar geldi. Konu Başlığı: Ynt: learningmusic.ableton.com Gönderen: Levent (Lvnt) üzerinde Mayıs 16, 2017, 22:32:52 ÖS @hakankaptan, @deksar: birşey değil, ne demek :)
|