|
Konu Başlığı: Retro Bilgisayarlar Kart Oyunu Gönderen: BioMenace üzerinde Eylül 20, 2017, 12:01:00 ÖS Kickstarter'da gördüm. Çocukluğumuzda Turbo ve Lazer sakızlarının içinden çıkan çıkartmalar ile oynadığımız oyunun aynısı.
https://www.kickstarter.com/projects/1586914059/the-computer-classics-card-game (https://www.kickstarter.com/projects/1586914059/the-computer-classics-card-game) Türkiye'ye gönderim (5€) dahil en ucuz bağış (11€) ile toplam 16€'ya geliyor. Fakat fikir orijinal olmadığı için ben almayacağım. Kim bilir belki içimizdeki grafik tasarımcı arkadaşlar bizim için bu oyunu yapabilir :D Konu Başlığı: Ynt: Retro Bilgisayarlar Kart Oyunu Gönderen: AmigaEsref üzerinde Eylül 22, 2017, 00:40:36 ÖÖ Seven birileri varsa grafik tasarımında yardımcı olurum. Ama benim bilgi kapasitem tam yetmeyebilir o yüzden bana içerik sağlayıcı gönüllü bir arkadaş lazım :)
Konu Başlığı: Ynt: Retro Bilgisayarlar Kart Oyunu Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) üzerinde Eylül 22, 2017, 02:57:46 ÖÖ Al sana pas @yinemibamya :)
Konu Başlığı: Ynt: Retro Bilgisayarlar Kart Oyunu Gönderen: BioMenace üzerinde Eylül 22, 2017, 09:11:34 ÖÖ Tamam içerik benden :) Hazırlıyorum
Konu Başlığı: Ynt: Retro Bilgisayarlar Kart Oyunu Gönderen: LW3D üzerinde Eylül 22, 2017, 09:48:31 ÖÖ Projeyi gördüğümde çok kickstarter'lık gelmemişti. Belki fikir ilginç olabilir... Ama kolayca gerçekleştirilebilecek bir çalışma aslında... Sadece fotoğrafların orjinal ve yeni çekilme konusu zorlayabilir... Ama yerel sınırlı bir sürüm için buna da çok gerek yok... Bekliyoruz :)
Konu Başlığı: Ynt: Retro Bilgisayarlar Kart Oyunu Gönderen: AmigaEsref üzerinde Eylül 22, 2017, 09:55:56 ÖÖ LW3D abi aslında bazı cihazların fotolarını senden alabiliriz elinde varsa. Çünkü imaj bulma sanırım en zoru. Yinemibamya içerikler geldikten sonra fırsat buldukça onları görselleştiririm abi. Top sende şimdilik. Sevgiler
Konu Başlığı: Ynt: Retro Bilgisayarlar Kart Oyunu Gönderen: BioMenace üzerinde Eylül 22, 2017, 10:04:53 ÖÖ LW3D haklısın bu iş kickstarter işi değil, hatta bunu kanıtlayacağız :)
AmigaEsref görseller için çözünürlük veya DPI cinsinden alt sınırımız ne acaba? Bir de karton değil de plastik oyun kartları kullanabilir miyiz bu iş için? Malzeme, baskı, fiyat vb. nedenlerle soruyorum. Karton eminim iki günde dağılır gider. Konu Başlığı: Ynt: Retro Bilgisayarlar Kart Oyunu Gönderen: AmigaEsref üzerinde Eylül 22, 2017, 10:14:27 ÖÖ Abi 6,5 cm x 9,5 cm ebadında dikey hazırlamayı planlıyorum. Aşa yukarı iskambil kağıdı ebatlarında. Dpi dan çok bizim için piksel değeri önemli. 1122px x 768 px de cam gibi olur. 748 px x 512 px bizi kurtarır görsellerde. Plastik kart baskısı yapan bir yere hiç raslamadım abi. Onu araştırmak lazım. Ama yanlış hatırlamıyorsam plastik kartlar farklı bir baskı tekniği ile yapılıyor. Üstüne fotoğraf basılabileceğini sanmıyorum. Sadece 3 kalıp tek renk baskı oluyor oda iskambil kağıtları için uygun zaten tek renk veya 2 renk oluyor düz grafikler serigrafi gibi bir teknikle basıyorlardır. Ama bizimkiler 4 renk fotoğraf. Baskı sürencinde gene bakarız abi. Ama bana sorarsan 400 gr mat selefon işimizi çözer.
|