|
Konu Başlığı: Dreamcast Dreamshell ve Sturmwind oyunu Gönderen: LW3D üzerinde Eylül 30, 2017, 17:23:16 ÖS IDE mod yapılmış bir Dreamcast'im var..Sturmwind oyununu çok merak etmeme rağmen HD'den yükleyemedim...Nasıl başarabilirim ya da en güncel Dreamshell desteklenen oyun listesi nerede vardır?
Konu Başlığı: Ynt: Dreamcast Dreamshell ve Sturmwind oyunu Gönderen: Semih Yener üzerinde Eylül 30, 2017, 17:36:12 ÖS Hdd olayını bilmemde oyun efsane.
Konu Başlığı: Ynt: Dreamcast Dreamshell ve Sturmwind oyunu Gönderen: Aykiri1 üzerinde Eylül 30, 2017, 18:23:03 ÖS SD ile oynamistim HDD ile denemedim ama calisir IP.BIN ve homebrev secilmesi lazim
Konu Başlığı: Ynt: Dreamcast Dreamshell ve Sturmwind oyunu Gönderen: savagery üzerinde Eylül 30, 2017, 20:49:19 ÖS Oyuna şimdi baktım da. Gerçekten inanılmaz güzel gözüküyor.
Konu Başlığı: Ynt: Dreamcast Dreamshell ve Sturmwind oyunu Gönderen: LW3D üzerinde Eylül 30, 2017, 21:21:33 ÖS HD'den beceremedim...Bari CD'ye yazayım dedim...Evde bulduğum CD'lermi sorunlu anlamadım... "power calibration area error" verdiler yazamadım...Videosunu izleyelim :P
3zy2k_iwJDY&t=4m6s Konu Başlığı: Ynt: Dreamcast Dreamshell ve Sturmwind oyunu Gönderen: witchdoktor üzerinde Eylül 30, 2017, 22:01:57 ÖS Oyuna şimdi baktım da. Gerçekten inanılmaz güzel gözüküyor. Bir şeyden de geri kalsan? ;) Konu Başlığı: Ynt: Dreamcast Dreamshell ve Sturmwind oyunu Gönderen: savagery üzerinde Eylül 30, 2017, 22:07:56 ÖS Valla gaza gelip açtım skyforce oynuyorum. :)
Konu Başlığı: Ynt: Dreamcast Dreamshell ve Sturmwind oyunu Gönderen: phoenix üzerinde Eylül 30, 2017, 22:08:39 ÖS :D
Konu Başlığı: Ynt: Dreamcast Dreamshell ve Sturmwind oyunu Gönderen: sait üzerinde Ekim 01, 2017, 13:34:59 ÖS Sturmwind pek hoşuma gitmedi.Uçak oyunlarında air buster 'ı tek geçerim.
Konu Başlığı: Ynt: Dreamcast Dreamshell ve Sturmwind oyunu Gönderen: Oğuzhan üzerinde Ekim 02, 2017, 00:01:14 ÖÖ http://www.dc-swat.ru/forum/printthread.php?tid=2145 (http://www.dc-swat.ru/forum/printthread.php?tid=2145)
Sturmwind (mlt) launched from IP.BIN 0x8c000100, OS Hombre without music (wav) but not works on HDD Hdd’de calismiyormuş :( Konu Başlığı: Ynt: Dreamcast Dreamshell ve Sturmwind oyunu Gönderen: LW3D üzerinde Ekim 02, 2017, 23:06:38 ÖS Sturmwind'i CD'ye yazdım ve akşam 1. aşamasını oynadım...Tam bana göre bir oyun... En azından ilk aşama çok hoşuma gitti. Müzik, ortam çok güzel...
Not: Bu arada dizüstündeki Bluray yazıcının CD yazarken sorun verdiğini görmüş oldum. CD'leri mi beğenmedi bilmiyorum ama masaüstü makinada CD'leri yazmak sorun olmadı... Konu Başlığı: Ynt: Dreamcast Dreamshell ve Sturmwind oyunu Gönderen: AmigaEsref üzerinde Ekim 03, 2017, 01:48:03 ÖÖ Bence çok başarılı bir oyuna benziyor. Ateş effectleri gözü yormadan kargaşa yaratmadan hemde çok tatlı desenlerle hareket ediyor. Koparmıyor oyundan. Ben bu tarz oyunlarda şaşı oluyorum :) ama bu yapmadı :D Grafikleride çok güzel.
Konu Başlığı: Ynt: Dreamcast Dreamshell ve Sturmwind oyunu Gönderen: Semih Yener üzerinde Ekim 03, 2017, 10:42:07 ÖÖ Akana Katana oynayın birde. NesicaXLive oyunudur. Saç baş yoldurur. Tam makine her zaman kazanır oyunudur. :D
|