|
Konu Başlığı: Star Wars Zil sesi Gönderen: Cengiz Demir üzerinde Mart 17, 2018, 14:37:06 ÖS Bu videodaki müziğin başlangıcını zil sesi yaptım.
İndirmek isteyenler için link aşağıda :) qzQahpxucKk Star Wars Zil Sesi (http://www.mediafire.com/?jgcaxafvmzati2q) Konu Başlığı: Ynt: Star Wars Zil sesi Gönderen: onursapci üzerinde Mart 17, 2018, 14:50:08 ÖS İndirdim tesekkurler :) Bir sure sonra da giana sisters ın muzigini dusunuyorum zil sesi olarak . Krakout sahane olmustu.
Konu Başlığı: Ynt: Star Wars Zil sesi Gönderen: spunky üzerinde Mart 17, 2018, 15:01:22 ÖS I Tunes'da Knight Rider'da var gayet iyi kalitede :) Ben onu kullanıyorum şu sıra
Konu Başlığı: Ynt: Star Wars Zil sesi Gönderen: Cengiz Demir üzerinde Mart 17, 2018, 15:15:27 ÖS İndirdim tesekkurler :) Bir sure sonra da giana sisters ın muzigini dusunuyorum zil sesi olarak . Krakout sahane olmustu. Bir ara Bounty Bob'un müziklerinden birisini ayarlamıştım. Mahalle baskısı (işyerimde) nedeniyle değiştirmiştim :D Telefonda Violin içerikli veya 8 bit müzikler çok daha iyi,net ses veriyor. Zil sesi olarak çok iyi oluyorlar. Bir ara da Ghols'n Ghost' un müziklerinden birisini ayarlamıştım uzun zaman kullandım. Ghols'n Ghost (http://www.mediafire.com/?g3faf9z3dsi2d3d) Konu Başlığı: Ynt: Star Wars Zil sesi Gönderen: muhendis üzerinde Mart 17, 2018, 16:39:55 ÖS İndirdim tesekkurler emeğine sağlık
Konu Başlığı: Ynt: Star Wars Zil sesi Gönderen: maverick üzerinde Mart 18, 2018, 15:14:06 ÖS Bir gün bir mağazada gezerken birinin telefonu çaldı ve melodisi G.Giana Sister 'dı, o an yaklaşıp muhabbet edeyim dedim ama sonra çekindim olmadı. Belki sadece hoşuna giden bir melodi belki de bizlerden biri, bilemiyorum artık. İlginç bir anı olarak geride kaldı :)
Konu Başlığı: Ynt: Star Wars Zil sesi Gönderen: Cengiz Demir üzerinde Mart 18, 2018, 17:23:55 ÖS @Muhendis Rica ederim. :)
@maverick Bizlerden biri olma ihtimali oldukça yüksek :) |