|
Konu Başlığı: C64 GameMaker Hakkında Sorularım Gönderen: Tengrist üzerinde Haziran 04, 2018, 00:19:56 ÖÖ İyi günler abilerim. Kodlamadan anlamıyorum ama C64 için yeni bir şeyler kurcalamak istiyorum. Bildiğim tek kod INPUT, PRINT ve GOTO'dan ibaret. Garry Kitchen's GameMaker'ı kurcaladım biraz ilgimi çekti. Eğer çok teknik bir bilgi birikimi istemiyor ise bunun ile bir oyun geliştirmek istiyorum. Bu programın Kullanımı ne kadar zordur? Kullanımı hakkında nereden bilgi bulabilirim? Programın potansiyeli ne kadardır?
Konu Başlığı: Ynt: C64 GameMaker Hakkında Sorularım Gönderen: agg1401 üzerinde Temmuz 27, 2018, 11:32:15 ÖÖ Kullanımı orta derecededir, kodlama gireceğin alanları vardır bilgin olsun.
Konu Başlığı: Ynt: C64 GameMaker Hakkında Sorularım Gönderen: stanriverdi üzerinde Ocak 24, 2024, 12:18:21 ÖS Keystone Kapers, Donkey Kong ve Ghost Busters elinden çıkmış Garry Kitchen'ın. Kütür kütür çok net sonuçları olan işler. Game Maker işine girmesi ise gerçekten enteresan.
Konu Başlığı: Ynt: C64 GameMaker Hakkında Sorularım Gönderen: dodogildo üzerinde Ocak 24, 2024, 15:03:37 ÖS Oyun yapmak isteyenler için Lemon64'te geçen ay başlayan bir eğitim serisi var. Bence doğrudan Assembler ile güzel bir başlangıç yapılabilir. Korkutucu durmuyor:
https://www.lemon64.com/page/fun-and-games-programming-in-assembly (https://www.lemon64.com/page/fun-and-games-programming-in-assembly) Konu Başlığı: Ynt: C64 GameMaker Hakkında Sorularım Gönderen: Simon (Özay Turay) üzerinde Ocak 24, 2024, 19:53:04 ÖS The New Dimension'dan Richard Bayliss'in işi olduğunu tahmin etmeliydim. ::)
https://tnd64.unikat.sk/ Bu sitedeki sol menüden A$$EMBLE IT seçerseniz önceki eğitici dokümanlarına da ulaşabilirsiniz. ;) |