|
Konu Başlığı: PS3 destekli arcadestick yapımı fikrim var. Yardım gerekiyor. Gönderen: Arcader Rapper üzerinde Ekim 23, 2021, 00:49:42 ÖÖ Arkadaşlar Arcadestick,in nerdeyse malzeme ve işin yarısından çoğu yapıldı
-NELER YAPILDI ONUDA YAZAYIM 40-25 CM PİLEXİ CNC PASLANMAZ SAÇ ALT-ÜST TUŞ VE KOL MEVCUTTU ZATEN SANWA,NIN MARANGOZDAN KARE AHŞAP KASA HAZIRLANIYOR CİLASIYLA U.V RESİM BASKI ODA HAZIR EN SON O YAPILACAK ALINACAKLAR YAY-İKİ UCU ERKEK KABLO PİLİ ŞARJ ETMEK İÇİN,PLASTİK 4 TANE AYAK,BALLTOPDAN ÇIKIŞ YAPACAK 3-5 KABLO NOT:Pc,de de kullanacağım stiği Ama lehimlemede sıkıntı var ps3 kolundaki yön ile START-SELECT-MAKRO-TURBO-L1-L2-R1-R2-L3-R3-X-+-O-ÜÇGEN-KARE TUŞLARI board,da NEREYE LEHİMLENECEK onu bilmiyoruz? yazmıyor çünki elektronik tamircisinde beklemede.. -Resim,link varsa yorumlara yazarsanız sevinirim. Konu Başlığı: Ynt: PS3 destekli arcadestick yapımı fikrim var. Yardım gerekiyor. Gönderen: Tonyukuk üzerinde Ekim 23, 2021, 04:31:37 ÖÖ Merhaba. Ufak bir araştırma ile Dualshock 3 için Pinoutları buldum... :D
Buyur: (http://slagcoin.com/joystick/pcb_diagrams/ps3_diagram2.jpg) Flexin bağlantı yerindeki pinlerin detaylı döküm sağ kenarda. Adam sıralı yazmış zaten. Onlara bakarak gerekli buton ve switchlere bağlanarak istenilen cihaza adapte edilebilir. Nette kullanmak istediğin gamepad in ismi yanına pinout yazarak istediğin bilindik tüm gamepadlerin pin yerleri ve şematiklerine ulaşabilirsin. Konu Başlığı: Ynt: PS3 destekli arcadestick yapımı fikrim var. Yardım gerekiyor. Gönderen: Arcader Rapper üzerinde Ekim 24, 2021, 02:21:25 ÖÖ Tonyukuk kardeş sağolasın bunu nette görmüştüm ama bilmiyordum aradığımın bu olduğunu :)elektronikçi çözer yani işi,peki ps3 joypadinin pili eski 10 senelik çok çabuk biterdi onun yerine power bank bağanırmı joypad pilinin yerini alacak.
Konu Başlığı: Ynt: PS3 destekli arcadestick yapımı fikrim var. Yardım gerekiyor. Gönderen: Tonyukuk üzerinde Ekim 24, 2021, 15:40:30 ÖS Rica ederim. Valla pil konusunda orijinal pil 3.7v ve 570mAh. 3.7 volt olan daha yüksek mAh'li bir batarya / pil bulursan eski pili sök içinde ufak bir şarj devresi var. Onu çıkarıp yeni bataryaya takarsan elinde daha yüksek kapasiteli iyi bir şarjlı batarya olur. Normal gamepad içine yerleştirilmeyeceği için yer sıkıntısı yok. Böylelikle PS3 gamepadinin USB girişi işgal edilmediği için hem pil şarj edebilirsin orijinal kablosu ile hem de yeri geldiğinde USB ile bağlayarak kullanabilirsin. PC içinde SCP Tool Kit var Dualshock 3 windows driver. Bununla PCde PS3 kolunu hem kablolu hem de bluetooth ile kablosuz kullanabiliyorsunuz. Ayrıca titreşim vs herşeyi desteklemekle kalmayıp içinde PSCX2 emulasyon bağlantısı var. Direk RAW veri ile minimum gecikmeli kullanılabiliyor. Nacizane önerilerim bunlar. :)
Konu Başlığı: Ynt: PS3 destekli arcadestick yapımı fikrim var. Yardım gerekiyor. Gönderen: Arcader Rapper üzerinde Ekim 24, 2021, 16:45:05 ÖS power bank İŞ GÖRMEZMİ?
Konu Başlığı: Ynt: PS3 destekli arcadestick yapımı fikrim var. Yardım gerekiyor. Gönderen: Tonyukuk üzerinde Ekim 24, 2021, 17:03:29 ÖS Power Bank çıkışı 5v onu direk pil gibi bağlayamazsınız. usb üzerinden bağlamak gerekli. Onu bağlarsanız DS3 gamepadin usb arayüzü tamamen iptal oluyor ve power bank şarjı bittiğinde sürekli söküp ayrıca şarj etmeniz lazım. Benim dediğim internal bir çözüm olduğundan şarj için gamepadin usb girişine aynı ps3 te şarj eder gibi kablo takıp direk şarj edersiniz. Bana göre daha mantıklı geliyor bu çözüm.
|