|
Konu Başlığı: Playlist dosyaları Gönderen: feuer üzerinde Temmuz 27, 2023, 11:05:49 ÖÖ Aradaşlar ben mp3 kullanmaya devam ediyorum.
MP3 arşivimi telefon hafızasında da saklıyorum. Şimdi bir konu var. Deathstars klasor içinde album klasorleri yer alıyor, bunların içinde de track no sıralamasına gore isimlendirilmiş mp3 dosyaları var. şoyle bir m3u dosyası olusturup deathstars ana klasöründe calıstırdıgımda bilgisayarda AIMP bunu calıstırıyor ancak telefonda VLC calıstırmıyor!... Farklı albumler farklı klasorler içinde yer aldıgı için sıkıntı var. mp3ler aynı klasorde olursa bu sorun yasanmıyor adres yolunda sadece mp3 dosya adları oluyor ve bulundugu klasor ıcınden calısıyor. Ancak ben farklı klasorlerden dosya baglamak istiyorum. Nerede hata yapıyorum? Fikir, bilgi, onerileriniz varsa bekliyorum. Kod: Deathstars - Album - 2003 - Synthetic Generation (Limited Edition)\01. Semi-Automatic.mp3 Konu Başlığı: Ynt: Playlist dosyları Gönderen: wizofwor üzerinde Temmuz 27, 2023, 13:49:32 ÖS mp3 işini bırakalı çok uzun zaman oldu. Düzgün hatırlamıyor olabilirim. Bu şekilde klasör/dosya isimleriyle uğraşmıyordum. Dosya isimlerinde de mp3canavarı, müzik gezegeni falan gibi acayip şeyler yazardı. Onlarla uğraşmaz, Metada'yı düzenler işimi oradan hallederdim. Sonra zaten iTunes çıktı mertlik bozuldu.
Konu Başlığı: Ynt: Playlist dosyları Gönderen: june8efe üzerinde Temmuz 27, 2023, 18:09:27 ÖS Ben hala mp3 dinlerim mesela uzun yolda araba ile giderken baya iyi oluyor.
. ipod nano 3 gen. ve shuffle 2.gen var özellikle tatile çıkarken mutlaka yanımızda götürürüz. oynatma listeleri konusunu bilmiyorum ama şarkı id leri tek tek düzeltmek baya zaman alıyor. bunun için kolay bir çözüm varmı. Konu Başlığı: Ynt: Playlist dosyları Gönderen: Oğuzhan üzerinde Temmuz 27, 2023, 20:43:47 ÖS Ben hala mp3 dinlerim mesela uzun yolda araba ile giderken baya iyi oluyor. . ipod nano 3 gen. ve shuffle 2.gen var özellikle tatile çıkarken mutlaka yanımızda götürürüz. oynatma listeleri konusunu bilmiyorum ama şarkı id leri tek tek düzeltmek baya zaman alıyor. bunun için kolay bir çözüm varmı. Mp3idtag ismine benzeyen bir yazilim vardi. Hatta sonra winamp a default plugin olarak gelmisti sanki. Sunucudan isimleri cekiyordu. Konu Başlığı: Ynt: Playlist dosyları Gönderen: feuer üzerinde Temmuz 27, 2023, 23:42:50 ÖS Tag duzenlemek için en iyi programın bu oldugunu dusunuyorum.
https://www.mp3tag.de/en/ (https://www.mp3tag.de/en/) AIMP uygulaması da içerisinde tag editor ile geliyor ama ben mp3tag'e cok alıstıgım için onu kullanıyorum. Dosya adları icin (sadece mp3 icin degil pekcok veri icin islevsel) kullanırım. https://www.den4b.com/products/renamer (https://www.den4b.com/products/renamer) mp3 taglarıyla ugrasmamak icin ise rutracker dan indirme yapabilirsin. Konu Başlığı: Ynt: Playlist dosyları Gönderen: june8efe üzerinde Temmuz 29, 2023, 01:53:23 ÖÖ https://picard.musicbrainz.org/
MusicBrainz Picard mp3 lere otomatik id3 ve albüm cover yapıyor. tavsiye ederim Konu Başlığı: Ynt: Playlist dosyları Gönderen: muhendis üzerinde Temmuz 29, 2023, 17:35:53 ÖS https://picard.musicbrainz.org/ MusicBrainz Picard mp3 lere otomatik id3 ve albüm cover yapıyor. tavsiye ederim güzel paylaşım teşekkür ederim @june8efe Konu Başlığı: Ynt: Playlist dosyları Gönderen: HkRecai üzerinde Ağustos 01, 2023, 01:16:40 ÖÖ Yollardaki boşluk tuşları sıkıntı çıkarıyor olabilir, boşluk yerine alt çizgi "_" kullanılabilir yada dos formatına dönüştürülebilir denemek lazım.
Bu nerden aklıma geldi derseniz, konsol tabanlı emulatörler, yada playerler buşluk tuşunu hiç sevmiyor, direk kendini C yada D ana dizine kurmak isterler. ini dosyaları abcdef~1 gibi ibarelerle doludur. Telefonda sonuçta linux os, UI'nin ardında konsol çalışıyor. Şunun gibi. Deaths~1\02._Sy~1.mp3 Deaths~1\03._Ne~1.mp3 Bu playlist dosyası Deathstars - Album - 2003 - Synthetic Generation (Limited Edition) Bu klasörün içinde değil klasörle aynı yerde olacak, bunu söylemeye gerek yok sanırım. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shenturk.rdkmobile&hl=tr&gl=US&pli=1 Bu linki de buraya bırakayım belki birinin işine yarar. Konu Başlığı: Ynt: Playlist dosyaları Gönderen: feuer üzerinde Ağustos 02, 2023, 10:22:47 ÖÖ HkRecai hocam oncelikle yanıtınız için teşekkur ederim.
Yollardaki boşluk tuşları sıkıntı çıkarıyor olabilir, boşluk yerine alt çizgi "_" kullanılabilir yada dos formatına dönüştürülebilir denemek lazım. Bu nerden aklıma geldi derseniz, konsol tabanlı emulatörler, yada playerler buşluk tuşunu hiç sevmiyor, direk kendini C yada D ana dizine kurmak isterler. ini dosyaları abcdef~1 gibi ibarelerle doludur. Telefonda sonuçta linux os, UI'nin ardında konsol çalışıyor. Şunun gibi. Deaths~1\02._Sy~1.mp3 Deaths~1\03._Ne~1.mp3 Bu bahsettiginiz durumu DosBox ile çalışırken yaşamıştım. Ancak burada sorunun bu oldugunu dusunmuyorum. Cunku diger senaryoda boşluklar sorun olmuyor. yani Deathstars - Album - 2006 - Termination Bliss\01. Tongues.mp3 Deathstars - Album - 2006 - Termination Bliss\03. Motherzone.mp3 Deathstars - Album - 2006 - Termination Bliss\05. The Greatest Fight On Earth.mp3 Deathstars - Album - 2006 - Termination Bliss\06. Play God.mp3 şu dosyalar için şoyle bir playlist yapıp 01. Tongues.mp3 03. Motherzone.mp3 05. The Greatest Fight On Earth.mp3 06. Play God.mp3 playlist dosyasını şu klasore atınca o playlist dosyası telefonda da sorun olmuyor. Deathstars - Album - 2006 - Termination Bliss\ Bu playlist dosyası Deathstars - Album - 2003 - Synthetic Generation (Limited Edition) Bu klasörün içinde değil klasörle aynı yerde olacak, bunu söylemeye gerek yok sanırım. playlist dosyası dediginiz yerde yani Deathstar ana klasoru içinde, Album/Single klasorleri ile aynı klasorde. Konu Başlığı: Ynt: Playlist dosyaları Gönderen: HkRecai üzerinde Ağustos 02, 2023, 14:56:03 ÖS yani Deathstars - Album - 2006 - Termination Bliss\01. Tongues.mp3 Deathstars - Album - 2006 - Termination Bliss\03. Motherzone.mp3 Deathstars - Album - 2006 - Termination Bliss\05. The Greatest Fight On Earth.mp3 Deathstars - Album - 2006 - Termination Bliss\06. Play God.mp3 şu dosyalar için şoyle bir playlist yapıp 01. Tongues.mp3 03. Motherzone.mp3 05. The Greatest Fight On Earth.mp3 06. Play God.mp3 playlist dosyasını şu klasore atınca o playlist dosyası telefonda da sorun olmuyor. -Yani Klasör ismi boşluklarla dolu ve upuzun olan klasörleri kaldırınca çalışıyor. Playlist dosyasını şu klasore atınca o playlist dosyası telefonda da sorun olmuyor demişsiniz. Deathstars - Album - 2006 - Termination Bliss\ Aynı dizinde olan iki dosyadan biri diğer dosyayı çağırırken yola bakmaz, şu an tam bilmemekle direkt ..\ gibi bir yol kullanır. Playlist ve mp3'ler "Deathstars - Album - 2006 - Termination Bliss\" klasörünün içindeyken bu klasörün bir önemi kalmıyor. Yani görüşüm klasör isimlerindeki boşlukları _ yaparsanız çalışır. Yada MXplayer kullanın gitsin telefonda VLC nedir yahu :) Konu Başlığı: Ynt: Playlist dosyaları Gönderen: Simon (Özay Turay) üzerinde Ağustos 02, 2023, 19:47:50 ÖS Playlist içindeki \ karakterlerini / ile değiştirmeyi deneyebilirsiniz? Linux tabanlı OS'larda klasör ayracı / işaretidir.
Konu Başlığı: Ynt: Playlist dosyaları Gönderen: feuer üzerinde Ağustos 03, 2023, 20:34:46 ÖS -Yani Klasör ismi boşluklarla dolu ve upuzun olan klasörleri kaldırınca çalışıyor. Playlist dosyasını şu klasore atınca o playlist dosyası telefonda da sorun olmuyor demişsiniz. Deathstars - Album - 2006 - Termination Bliss\ Aynı dizinde olan iki dosyadan biri diğer dosyayı çağırırken yola bakmaz, şu an tam bilmemekle direkt ..\ gibi bir yol kullanır. Playlist ve mp3'ler "Deathstars - Album - 2006 - Termination Bliss\" klasörünün içindeyken bu klasörün bir önemi kalmıyor. Yani görüşüm klasör isimlerindeki boşlukları _ yaparsanız çalışır. Yada MXplayer kullanın gitsin telefonda VLC nedir yahu :) Deneme amaçlı boşlukları kaldırıp da denerim teşekkurler. Onun dışında path ile ilgili verdiginiz bilgilere aşinayım. :) VLC hem video hem audio cozumu olarak telefonda kullanıyorum. Organize etmesi kolay bir uygulama. ^^ Playlist içindeki \ karakterlerini / ile değiştirmeyi deneyebilirsiniz? Linux tabanlı OS'larda klasör ayracı / işaretidir. Yanıt için teşekkurler Simon (Özay Turay), bunu denerim. EDIT Simon (Özay Turay) verdiginiz yontem ile playlist dosyaları telefonumda da bilgisayarımda da çalışıyor. Sorunu çozumlemis oldum. ^^ |