|
Konu Başlığı: Commodore ve halk oyunlari Gönderen: мemrah üzerinde Mayıs 10, 2009, 01:02:27 ÖÖ http://commodore.halkoyunlari.com (http://commodore.halkoyunlari.com) http://commodore.halkoyunlari.com/forum/ (http://commodore.halkoyunlari.com/forum/) Ne alaka ben de bilmiyorum :D Konu Başlığı: Ynt: Commodore ve halk oyunlari Gönderen: Alcofribas üzerinde Mayıs 10, 2009, 01:05:02 ÖÖ Master domain halkoyunları.com
Addon domain commodore.gen.tr Yönetici LW3D Sonuç bu :) Konu Başlığı: Ynt: Commodore ve halk oyunlari Gönderen: мemrah üzerinde Mayıs 10, 2009, 12:59:00 ÖS Halk oyunlarini oynayabilmek icin minimum sistem gereksinimleri neymis? :P
Konu Başlığı: Ynt: Commodore ve halk oyunlari Gönderen: screen üzerinde Mayıs 10, 2009, 13:02:34 ÖS minimum 1,2 kinckstart , 68000 işlemci , 512 kb. ram bir adet joystick :D
Konu Başlığı: Ynt: Commodore ve halk oyunlari Gönderen: screen üzerinde Mayıs 10, 2009, 13:04:22 ÖS http://www.halkoyunlari.com/forum/ (http://www.halkoyunlari.com/forum/)
allah allah bir benzerlik var ama ehuehueee bende karadenizliyim horon tepmek istiyorum. Konu Başlığı: Ynt: Commodore ve halk oyunlari Gönderen: Arda üzerinde Mayıs 10, 2009, 17:56:08 ÖS Halk oyunlarini oynayabilmek icin minimum sistem gereksinimleri neymis? :P heheh, "Van" oynamak için minimum gereksinimi, saniyede 4 kere "li" sesi çıkarabilen 12 kız. vay be demek "buggy boy" ve "turrican" sonunda halk oyunu oldu :) Konu Başlığı: Ynt: Commodore ve halk oyunlari Gönderen: LW3D üzerinde Mayıs 11, 2009, 12:15:34 ÖS bu başlığa bakınca ben komik birşey göremedim... Ama sanırım bugün negatif tarafımdan kalktım...var bir dengesizlik üzerimde...hayırlısı...
Konu Başlığı: Ynt: Commodore ve halk oyunlari Gönderen: мemrah üzerinde Mayıs 11, 2009, 12:23:08 ÖS Bilgisayar oyunlarindan konusurken bir de halk oyunlari sitesi ortaya cikinca ikisinin hatlari karisti. Halk oyununu bilgisayara yuklesek calisir mi, hangi yorenin oyunu kac Mhz islemci gerektirir gibi ultra geyik seviyelerine cikildi. Yoksa kimsenin kotu bir niyeti veya negatif bir yaklasimi filan yok.
Konu Başlığı: Ynt: Commodore ve halk oyunlari Gönderen: screen üzerinde Mayıs 11, 2009, 15:23:13 ÖS ben her 2 forumunda hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum..
Uzun ömürlü forum olmasına kapanmamasına vede yönetici isminin yönetici olarak kalmasını istiyorum. yönetici * lw3d : lw3d Konu Başlığı: Ynt: Commodore ve halk oyunlari Gönderen: kaptan akgun üzerinde Mayıs 12, 2009, 09:28:23 ÖÖ Commodorcu, halk oyunlarını da sever
Konu Başlığı: Ynt: Commodore ve halk oyunlari Gönderen: Arda üzerinde Mayıs 12, 2009, 16:09:27 ÖS screen bundan sonra bu foruma takılmayacakmış, halkoyunları.com'da daha iyi bir commodore forumu var diyor :)
(valla screen, benim dediklerimi de kimse anlamıyor, hem de çok konuşuyorum ama şimdiye kadar beni yollamayı başaramadılar) Konu Başlığı: Ynt: Commodore ve halk oyunlari Gönderen: Gokhan Ozkan üzerinde Mayıs 13, 2009, 09:34:00 ÖÖ Halk oyunları güzeldir.
Halk oyunlarını bilmek gerekir. :) Konu Başlığı: Ynt: Commodore ve halk oyunlari Gönderen: MeG üzerinde Mayıs 13, 2009, 09:46:02 ÖÖ herşeyi geçtim de memrah sen bunu nasıl yakaladın onu merak ettim :)
Konu Başlığı: Ynt: Commodore ve halk oyunlari Gönderen: screen üzerinde Mayıs 13, 2009, 14:09:59 ÖS @arda
gercekten oraya bir commodore bölümü lazım bölümün yötecisi ( ben ) halk oyunları bilen giremez :) commodore oyunlarını bilenler girebilir girişde commodore oyunalarından belli bir bölüm sorulacaktır.. Bilemeyenin ipsi banlanacaktır :D kesinlikle commodore harici oyunlardan bahsetmek yasaktır :D Şaka bir yana forum lar bana göre ortam değil kendimi kaybediyorum.... Konu Başlığı: Ynt: Commodore ve halk oyunlari Gönderen: Arda üzerinde Mayıs 13, 2009, 17:05:14 ÖS herşeyi geçtim de memrah sen bunu nasıl yakaladın onu merak ettim :) e gugıl diye bişey var? arada böyle saçma linkler takılıyor oraya. Konu Başlığı: Ynt: Commodore ve halk oyunlari Gönderen: мemrah üzerinde Mayıs 13, 2009, 19:04:04 ÖS Yok aslinda ben mesaj yazma bolumunde "Kod Ekle" diye bir ikon var ya onun ne ise yaradigini cozmeye calisirken acaba HTML mi demek istiyor diye oraya kisa bir HTML kodu yazdim, ama kabul etmedi ve hata mesajinda commodore.gen.tr yerine http://commodore.halkoyunlari.com (http://commodore.halkoyunlari.com) yaziyordu.
|