|
Konu Başlığı: SEG 16911 HD READY LED LCD TV, kullanan varmı ? Gönderen: ozkano üzerinde Mart 08, 2011, 01:04:41 ÖÖ markası dolayısıyfa kafamda buyuk soru işareti oluşturdu, ama fiyat fena değil 270 TL
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011616&CS_Category=_SBAD_1053_1333_1045&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LED_TV1053 (http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011616&CS_Category=_SBAD_1053_1333_1045&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LED_TV1053) 2 adet hdmi 1 scart 1 vga Konu Başlığı: Ynt: SEG 16911 HD READY LED LCD TV, kullanan varmı ? Gönderen: Cengiz Demir üzerinde Mart 08, 2011, 11:13:30 ÖÖ Seg 'leri Vestel üretiyor diye biliyorum.
Beko ile Arçelik gibi. Ama nedense Seg' ler Beko 'ların gördüğü saygınlığı yakalayamadı gibi piyasada. Konu Başlığı: Ynt: SEG 16911 HD READY LED LCD TV, kullanan varmı ? Gönderen: Leon üzerinde Mart 08, 2011, 15:48:17 ÖS 22" modelini aldik, dükkanda kullanmak üzere, cok detayini bilemiyorum ama güzelmis.
Hani para yoktu :) Konu Başlığı: Ynt: SEG 16911 HD READY LED LCD TV, kullanan varmı ? Gönderen: wizofwor üzerinde Mart 08, 2011, 15:52:56 ÖS Ama nedense Seg' ler Beko 'ların gördüğü saygınlığı yakalayamadı gibi piyasada. Reklamını tanıtımını yapmazsan nasıl yakalayacak ki o saygınlığı. Ne demişler: Ne kadar ekmek o kadar köfte :) Konu Başlığı: Ynt: SEG 16911 HD READY LED LCD TV, kullanan varmı ? Gönderen: Cengiz Demir üzerinde Mart 08, 2011, 15:59:08 ÖS Ama nedense Seg' ler Beko 'ların gördüğü saygınlığı yakalayamadı gibi piyasada. Reklamını tanıtımını yapmazsan nasıl yakalayacak ki o saygınlığı. Ne demişler: Ne kadar ekmek o kadar köfte :) Haklısın o yönü aklıma gelmemişti. :) Konu Başlığı: Ynt: SEG 16911 HD READY LED LCD TV, kullanan varmı ? Gönderen: ozkano üzerinde Mart 08, 2011, 16:19:39 ÖS leon, miras kaldi dedemden :)
Konu Başlığı: Ynt: SEG 16911 HD READY LED LCD TV, kullanan varmı ? Gönderen: toddler üzerinde Mart 08, 2011, 16:48:20 ÖS Seg 'leri Vestel üretiyor diye biliyorum. Beko ile Arçelik gibi. Ama nedense Seg' ler Beko 'ların gördüğü saygınlığı yakalayamadı gibi piyasada. Beko fiyat olarakda kalite olarakda Arçelik ile aynı. Hatta bildiğim kadarıyla Beko ihracat markası. Çünkü Arçelik'deki "ç" harfi pek fazla alfabede yok. Vestel ve Seg'de durum farklı. Seg'i Vestel üretiyor olsada sonuçta market ürünü olarak üretiliyor. O yüzden Beko-Arçelik ile Vestel-Seg kıyaslaması yanlış olur. Konu Başlığı: Ynt: SEG 16911 HD READY LED LCD TV, kullanan varmı ? Gönderen: Cengiz Demir üzerinde Mart 08, 2011, 17:00:25 ÖS Gittikçe aradaki farkın nedeni çıkıyor.
Teşekkürler. wizofwor & toddler :) Kalite olarak Vestel' den çok mu farklıdır acaba Seg' ler ? Yoksa alt katogori de bulunan müşterilere de ulaşabilmek için sadece fiyatı düşürülmüş ürünler midir ? Olur ya adamlar. Hali hazırda belirledikleri fiyatları verebilecek müşteriler varken fiyat indirmek istemezler. Ama marka değiştirip fiyat düşürüp bir alt müşteri gurubuna da ulaşmak istemiş olabilirler.. Bende amma soru sordum. Sanki burda Vestel'in ceo su varmış gibi :D Belki bilen eden vardır. Kalite farkı yoksa niye Seg almıyalım :) Konu Başlığı: Ynt: SEG 16911 HD READY LED LCD TV, kullanan varmı ? Gönderen: SinanG üzerinde Mart 08, 2011, 17:28:06 ÖS SEG, Vestel'in Çin'de veya Tayvan'da OEM üretim yaptırdığı markası. Vestel A sınıfı SEG B ceya C sınıfı bir marka olarak pazarlanıyor...
Konu Başlığı: Ynt: SEG 16911 HD READY LED LCD TV, kullanan varmı ? Gönderen: witchdoktor üzerinde Mart 08, 2011, 18:21:19 ÖS İşin ilginci Zorlu Holdingin ucuz LCD TV piyasasında bir de Regal markası mevcut. Yorumlara bakıldığında genelde ucuzluğun hakkını veren ürünler, yani bu fiyata beklenenin bir adım fazlasını veriyorlar.
Konu Başlığı: Ynt: SEG 16911 HD READY LED LCD TV, kullanan varmı ? Gönderen: guru68 üzerinde Mart 09, 2011, 01:11:39 ÖÖ Seg 'leri Vestel üretiyor diye biliyorum. Beko ile Arçelik gibi. Ama nedense Seg' ler Beko 'ların gördüğü saygınlığı yakalayamadı gibi piyasada. Beko fiyat olarakda kalite olarakda Arçelik ile aynı. Hatta bildiğim kadarıyla Beko ihracat markası. Çünkü Arçelik'deki "ç" harfi pek fazla alfabede yok. Arçlik özellikle ingilizce okunduğunda ars-lick! bu nedenle harice satılan arçelikler beko diye adlanıyor. adamın ad ve soyadının ilk iki baş harflerindn oluşmuç yapay isim. aynı anda beko markası "low cost" ürünü olarak pazarlanmaktadır ve piyasada ünlü markalarla rakip olarak görülmüyor (özellikle UK de). zamanında almanyada seg uydu receiverlerini çok uygun fiyata alıp bizim almancılara satıp kurmuş bulunuyorum ve hiç birisindn şikayet gelmedi, bence gayet kaliteli, bu fiyata beklentilerden fazlasını sunuyor sözkonusu hd tv. Konu Başlığı: Ynt: SEG 16911 HD READY LED LCD TV, kullanan varmı ? Gönderen: ozkano üzerinde Mart 09, 2011, 16:32:16 ÖS biraz önce teknosa ya gittim, monitör led yazmışlar ama lcd, herşeyi çok dantik onun yernie 500 tl ye lg almak en mantıklısı, bence parayı çöpe atmak
Konu Başlığı: Ynt: SEG 16911 HD READY LED LCD TV, kullanan varmı ? Gönderen: Bakkada üzerinde Mart 09, 2011, 21:34:34 ÖS Su kadarini soyliyim SEGtiret sakin alma :)
Konu Başlığı: Ynt: SEG 16911 HD READY LED LCD TV, kullanan varmı ? Gönderen: hakdead üzerinde Mart 09, 2011, 21:35:40 ÖS Su kadarini soyliyim SEGtiret sakin alma :) :D Konu Başlığı: Ynt: SEG 16911 HD READY LED LCD TV, kullanan varmı ? Gönderen: commander64 üzerinde Mart 09, 2011, 21:45:28 ÖS Bence Vestel ve türevlerinden uzak durun arkadaşlar. TV, Receiver falan bunlardan hep ağzım yandı, aman derim. Vestelin tek başarılı ürünü zamanında çıkardıkları divx playerdır.
|