|
Konu Başlığı: Merhabalar biraz geç oldu kendimi tanıtmam.. Gönderen: alatriste46 üzerinde Mayıs 30, 2014, 14:51:03 ÖS Merhabalar biraz geç oldu tanışma köşesine yazmam fakat sonunda kendimi tanıtayım dedim sizlere. Ben 21 yaşına basmış istanbul Bahçeşehir Üniversitesi,İletişim tasarımı 2. sınıf öğrencisi özgür deniz (: ..Amiga ile tanışmam çok yakın zamanlara denk geliyor fakat genel olarak retro oyun konsolları ve retro bilgisayarlara içten bi sevgi beslerdim. Bilgisayarlada ilk tanışmam 1999 senesinde babamın eve packard bell'in kare kasa üstünde kendi monitörü olan bir bilgisayarydı(malesef ki ondan önce bilgisayar dahilinde hiç bilgim yoktu,sadece oyun konsollarıyla içli dışlıydım). Şimdileri ise ilgi alanım ve işimin gerektirtirdiği konulara yoğunlaşıyorum , örnek vermek gerekirse şuan tüm adobe programlarını sırasıyla öğrenıyorum okulda dersleri de var ayrıca 3d max,Unreal engine,Unity vs gibi programların giriş aşamasındayım. Modelleme ve 3boyut tasarımları,dergi kapak tasarımları vs şeklinde gidiyor hayatım :) merak ettiğiniz bir konu varsa çekinmeden sorabılırsınız çok memnun oldum herkesle.
Not: istanbul avrupa yakasında oturuyorum,bahçelievler tarafı Konu Başlığı: Ynt: Merhabalar biraz geç oldu kendimi tanıtmam.. Gönderen: gameretro üzerinde Mayıs 30, 2014, 15:03:39 ÖS Hoşgeldin diyelim ozaman.3D modelleme konusunda yakın zamanda sorularım olabilir.Başarılar dilerim.
Konu Başlığı: Ynt: Merhabalar biraz geç oldu kendimi tanıtmam.. Gönderen: Alpyre üzerinde Mayıs 30, 2014, 15:51:59 ÖS Hoşgeldin alatriste46
Konu Başlığı: Ynt: Merhabalar biraz geç oldu kendimi tanıtmam.. Gönderen: alatriste46 üzerinde Mayıs 30, 2014, 15:55:56 ÖS Hoşgeldin diyelim ozaman.3D modelleme konusunda yakın zamanda sorularım olabilir.Başarılar dilerim. Hoşgeldin alatriste46 hoşbuluk teşekkur ederım :)Konu Başlığı: Ynt: Merhabalar biraz geç oldu kendimi tanıtmam.. Gönderen: TyR üzerinde Mayıs 30, 2014, 15:58:29 ÖS Hoşgeldin.. Evet 3D modelleme konusunda bilgi sahibi arkadaşlarla tanışmak özellikle bu aralar benim için de çok önemli. Tanıştığımıza ben de memnun oldum.
Not: Ben de Bahçelievler tarafındayım. Bir ara bizzat da tanışalım... :) Konu Başlığı: Ynt: Merhabalar biraz geç oldu kendimi tanıtmam.. Gönderen: kaptan akgun üzerinde Mayıs 31, 2014, 21:21:15 ÖS Hoş Geldin.
Konu Başlığı: Ynt: Merhabalar biraz geç oldu kendimi tanıtmam.. Gönderen: asit üzerinde Haziran 01, 2014, 12:22:59 ÖS Hos geldin kardeşim :)
Konu Başlığı: Ynt: Merhabalar biraz geç oldu kendimi tanıtmam.. Gönderen: Gokhan Ozkan üzerinde Haziran 02, 2014, 09:29:28 ÖÖ Hoş Geldin Dostum
Konu Başlığı: Ynt: Merhabalar biraz geç oldu kendimi tanıtmam.. Gönderen: alatriste46 üzerinde Haziran 02, 2014, 10:48:07 ÖÖ çok sağolun hoşbuldum:)
Hoşgeldin.. Evet 3D modelleme konusunda bilgi sahibi arkadaşlarla tanışmak özellikle bu aralar benim için de çok önemli. Tanıştığımıza ben de memnun oldum. inşallah hocam :)Not: Ben de Bahçelievler tarafındayım. Bir ara bizzat da tanışalım... :) |