Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trDiğer Nostaljik BilgisayarlarApple Apple - Yazılım***i mac intel işlemci windows 7 sorunları tecrübeli arkadaşlar aranıyor***
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ***i mac intel işlemci windows 7 sorunları tecrübeli arkadaşlar aranıyor***  (Okunma Sayısı 11802 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
modelist
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 30, 2010, 00:09:01 ÖÖ »

merhaba arkadaslar yeni bir imac intel işlemcili cihaza sahip oldum fakat bootcam `le windows 7 kurdum türkçesini ses sorunuyla karsılastım yeni cıkardıdıgı magic mause özelliklerini kullanamıyorum ve built-in isight özelligini güncelleme yapamıyorum ne yaptıysam olmadı en azından anladıgım kadarıyla satıcı firmalar egitici bilgi vermek istemiyorlar ticari bakıyorlar cözümler için getirin bakalım diyorlar cözen 1 kac tanıdıkla karsılasdım fakat onlarda üstün körü kibarca yardımcı olamadılar koca cihazı yanıma getir diyorlar ne konuymus ne cihazmıs bunlar millet sır gibi saklıyor mac sahipleri psikoloji leri farklımı oluyor acaba bende forumdaki arkadaslar yardımcı olurlar diye düşündüm
 not:internetde her türlü arastırma yaptım driverlar sürücüler indirdim ancak hiç birsekilde olamadı windows ingilice olursa cözülüyor sorunlar fakat ben türcede kullanmak istiyorum ....
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 30, 2010, 13:00:25 ÖS »

Internette biraz araştırdım. Ses kartı için sürücü OS X Leopard veya Snow Leopard DVD'sinde varmış. CD'yi takınca Boot Camp kurulum ekranı gelecek. Burdan Boot Camp kurman gerekiyor. Kurulum esnasında "Apple Software Update for Windows" seçeneğini işaretlediğine emin olman lazım.

Seslerde hala problem varsa yanlışlıkla Realtek sürücülerini kurmuş olabilirmişsin. Bunları kaldırman gerekiyor.

Kurulumdan sonra program menüde "Apple Software Update"den kontrol et; Boot Camp'ın versiyonu 3.1 olması lazım. Değilse güncellemen lazım.

Bende Imac almayı düşünüyorum. Hayırlı olsun.
« Son Düzenleme: Nisan 30, 2010, 14:25:56 ÖS Gönderen: wizofwor » Logged

modelist
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 30, 2010, 15:15:56 ÖS »

BOOTCAM ZATEN 3.1 verildi cihazın yanında söylediklerini uyguladım ama basarısız oldum yanlız senin söylediginin aksine realtek kurmamı söylediler ac97 sürücüsünü sistem calısıyor ama sanki kolonlar baglı degilmiş gibi calısıyor zaten en önemli sıkıntılardan biriside magic mause özelliklerinden faydalanamıyorum ...
wizofwor
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Nisan 30, 2010, 16:04:28 ÖS »

Magic Mause bu multi touch olan mause değil mi? Bu mouse'un tüm özelliklerini destekleyen Windows sürücüsü yok. Appl'ın sitesinde bu mause için Windows'un desteklenmediği yazıyor. Ama faklı yöntemlerle çalışıtırılabiliyor muş. Detayını bilmiyorum.

modelist
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 30, 2010, 18:02:27 ÖS »

ingilizce windows yüklersen oluyormus fakat orjinal windows 7 proffesional türçe program aldım  fakat türçe oldugu icin  oluyormus ingilizce dil yükledim gene sorunu asamadım fakat aldıgım yere getirmemi söylüyorlar anlasılan onların eline düştük kendim yapmak istedim ama olmuycak sanırım basit bir püf noktası var gözden kacırdıgım 
wizofwor
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Nisan 30, 2010, 18:16:18 ÖS »

İyide bilgisayarı götürmeye yine de gerek yok. Teamviewer diye ücretsiz bir yazılım var bu işler için. Uzaktan erişebilirler.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mayıs 05, 2010, 15:46:36 ÖS »

Konuyla direkt ilgili değil ama Mac'lere diğer işletim sistemlerinin kurulmasıyla ilgili bir yazıya rast geldim...Ekliyeyim dedim.

http://lifehacker.com/5531037/how-to-triple+boot-your-mac-with-windows-and-linux-no-boot-camp-required

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: