Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trDiğer Nostaljik BilgisayarlarDiğer BilgisayarlarEski Sistemler için Windows 98 ve 2000 Sürücüleri Arşivim Hizmetinizdedir
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Eski Sistemler için Windows 98 ve 2000 Sürücüleri Arşivim Hizmetinizdedir  (Okunma Sayısı 8876 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cidocego
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Haziran 28, 2021, 14:36:55 ÖS »

Bu güzel içerik için başlık sahibine teşekkür ederim. Ama linklerden faydalanmam için uzun bir yol var önümde;

W98 etiketli IBM Thinkpad'e winworldpc'den Türkçe W98 SE indirim. Fdisk'te zorlu bir yolu aştım ve kurmayı başardım. Şansıma Lenovo sayfasında hala driverlar da mevcut. Driver'ı kuruyorum Microsoft her yeni açılışta kendi sürücü menüsünü çıkarıyor, onlara iptal demem gerektiğini vs sonradan fark ettim. Bazı driverlar açıldıktan sonra içinden setup çıkmadı, eminim buradan sıkıntı çıkacak.

Esas sorun, ne yaptıysam USB bellek tanıtamadım. Eminim komik bir yolu vardı ve ben onu atladım. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Edit: Birkaç küçük program buldum, birinin setup'ı hiç açılmadı, win32li hatayı verdi. Diğeri de işe yaramadı. USB dosya sistemi uygun bu arada. İşin kötü yanı program çalışsın diye mouse sürücüsü de gitti, tekrar w98 cdsi ile onu tanıttım. Kahkaha

Rica ederim. Burada paylaştığım dosyaların birinin işine yaramasına sevindim.

RoborG
-Commodore PC10-III, 12" Monochrome Monitör,5.25 360 KB FDD
-P3 450 CPU, 128MB SD-Ram,80GB HDD, 32X Creative infra, 5,25" Audicom-727 PC Kasetçalar
WildLord
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Şubat 25, 2024, 21:04:14 ÖS »

süper program linki geçersiz, yenilerseniz seviniriz.
sad_face05
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Şubat 25, 2024, 21:08:42 ÖS »

Benim gibi retro kasalarını programlarla doldurup şişirenler için harika bir paylaşım olmuş. Çok teşekkürler.

AV Famicom NESRGB, Super Famicom, NTSC NES, MegaDrive 2 60Hz, N64 Crystal Blue NTSC RGB, Wii, PS3, SONY PVM 20L2
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: