Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga YazılımDiskdoctor gibi bir program lazım...
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Diskdoctor gibi bir program lazım...  (Okunma Sayısı 1713 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 12, 2024, 09:00:25 ÖÖ »

HxC ile amigayı kullanırken bazen dosyalar bozulabiliyor,özellikle oyunlarda epey ilerlemişim ve illaki bu disketin düzeltilmesi lazım,eskiden diskdoktor vardı ama disketleri tam hallediyordu,benin aklıma gelen adam gibi bir düzeltici program yok,sizlerin kullandığı bir program varmı?

Commodore'suz kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.
Amiga ölmez,vatan bölünmez.
Oğuzhan
Uzman

There's no place like 127.0.0.1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 12, 2024, 10:32:36 ÖÖ »

HxC çok stabil bir firmware. USB belleği çok fazla PC ve gotek arasında tak çıkar yapıyorsanız ondan bozulma olabilir ama HxC sebepli olacağını sanmıyorum.

Öneri olarak 3 tane boş disket oluşturup formatlayıp 3 save disketi kullansanız HxC'de? yedekli ?

Bunlar sorunuza yanıt değil de alternatif oldu tabi belki zaten siz de düşünmüşsünüzdür

Amiga 500/500+/1200
Commodore 64
Atari 1040STe/Falcon 030/Jaguar/2600
Roland MT-32 Rev.A&B/SC-88/SB-55/MT300s
Sony PS 1-2-3-4-5/PSP/PVM 20"/9"
Sega SMS1-2/MD2/Saturn/Dreamcast/GG
Nintendo NES/SNES/DMG/GB Color/GBA SP
alidereli
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 12, 2024, 11:14:00 ÖÖ »

Dosya bozulması konusunda benzer şeyler yaşadım. Adfscan ile adf dosyalarını taradığımda virüsler olduğunu gördüm. Gotek butonları ile diğer adf dosyalarına geçtiğimde onlara da bulaşıyordu ve oyunlar bir zaman sonra açılmıyordu. Belki bu sebepten bozuluyor olabilir düşüncesindeyim.
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 12, 2024, 15:02:42 ÖS »

HxC çok stabil bir firmware. USB belleği çok fazla PC ve gotek arasında tak çıkar yapıyorsanız ondan bozulma olabilir ama HxC sebepli olacağını sanmıyorum.

Öneri olarak 3 tane boş disket oluşturup formatlayıp 3 save disketi kullansanız HxC'de? yedekli ?

Bunlar sorunuza yanıt değil de alternatif oldu tabi belki zaten siz de düşünmüşsünüzdür
hocam benim cihaz kendisi hxc, firmware değil, bozulmalar ise genelde okurken yada yazarken elektrik gitmesinden dosya yarım kalıyor genelde o sebepli ama nadiren virüs kaynaklı olabiliyor.

Commodore'suz kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.
Amiga ölmez,vatan bölünmez.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: