Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga DonanımAmiga 1200 internal disk sürücüsü arıyorum
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga 1200 internal disk sürücüsü arıyorum  (Okunma Sayısı 2259 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhendis
Ziyaretçi
« : Temmuz 18, 2025, 11:13:04 ÖÖ »

Merhaba,
 Bir proje için çok temiz ve sorunsuz amiga 1200 disk sürücüsü arıyorum pc sürücüsünden devşirme olmamssı orjinal olması ilk tercihimdir teşekkürler
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Temmuz 27, 2025, 19:30:21 ÖS »

güncel
sgi
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2025, 00:00:51 ÖÖ »

Dolapta var bir tane desktoptan dolap gezilip link atılamadığından ve zaten uygulamada "Amiga" diye aratınca çıkan az sayıdaki ilandan biri olduğu için böyle yazdım. 1000 tl ve çalışmıyor demiş satıcısı. Belki işine yarar.
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Temmuz 28, 2025, 00:38:35 ÖÖ »

@sgi teşekkür ederim bakacpım sağolasın.....
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Temmuz 28, 2025, 00:40:56 ÖÖ »

qsgi dolap'a baktım sanırım biri benden evvel almış bulamadım malesef çok teşekkür ederim yinede ilgin için....
sgi
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 28, 2025, 00:49:11 ÖÖ »

Rica ederim & özür dilerim, dolapta değil sahibindendeymiş benim aklımda kalan ilan. 1200 de değil sanırım.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyun-konsolu-orjinal-amiga-panasonic-disk-surucu-philipinnes-mali-okumuyor-1256004921/detay
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Temmuz 28, 2025, 17:10:39 ÖS »

teşekkür ederim link için kontrol ediyorum hemen
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Temmuz 29, 2025, 00:38:18 ÖÖ »

@sgi link için teşekkürler evet görnüşte orjinal floopy drive gibi duruyor ama bana yaramaz cihaz turşu bana göre  1000 lira gerçekten bu driver için ölü yatırım olur boşa gider para kafada bulunan bobinler yandıysa yada ölüyse diriltmek deveye hendek atlatmaktan daha kolay olur yinbede sağol teşekkürler....

Arayış sürüyor acildir
« Son Düzenleme: Temmuz 29, 2025, 00:48:38 ÖÖ Gönderen: muhendis » Logged
sgi
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz 29, 2025, 01:16:35 ÖÖ »

@sgi link için teşekkürler evet görnüşte orjinal floopy drive gibi duruyor ama bana yaramaz cihaz turşu bana göre  1000 lira gerçekten bu driver için ölü yatırım olur boşa gider para kafada bulunan bobinler yandıysa yada ölüyse diriltmek deveye hendek atlatmaktan daha kolay olur yinbede sağol teşekkürler....

Arayış sürüyor acildir
O bobinler yandıysa bitiktir tabi. Onu tamir edebilen varsa madalya takalım
Voltron
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 29, 2025, 09:10:49 ÖÖ »

Bu panasonic’ler escom sürücüsüydü galiba.  ESCom’un devşirme PC sürücüleri. Bir de amiga board’da  floppy portuna kablo ile fix gerekiyor bildiğim kadarıyla. Amiga’ya direkt takınca çalışmayabilir, belki de bozuk değildir.

Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Temmuz 29, 2025, 11:27:45 ÖÖ »

Arayış sürüyor acildir
O bobinler yandıysa bitiktir tabi. Onu tamir edebilen varsa madalya takalım
dediğim gibi IC problemi yada kafa problemi olabilir bakmak lazım ama uğraşması uzun zahmetli bir iş değmez yani....
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Temmuz 29, 2025, 11:28:36 ÖÖ »

Bu panasonic’ler escom sürücüsüydü galiba.  ESCom’un devşirme PC sürücüleri. Bir de amiga board’da  floppy portuna kablo ile fix gerekiyor bildiğim kadarıyla. Amiga’ya direkt takınca çalışmayabilir, belki de bozuk değildir.

O kablolardan elimde mevcut var ama dediğim gibi teknik aksaklığı varsa boşa zaman kaybı olur
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: