JAMMA soketinin ses çıkışından (Pin 10) başlanır. Açılışta Z80 hatası vermiyorsa sorun muhtemel digital tarafta değildir. Amfi entegreleri yanmış oluyor genelde. Yerli piyasadan kolayca bulunabiliyordu en son ben bu işlerle uğraşırken
Yok herhangi bir hata vermiyor, sadece ses yok çıkışta.
hiçbiri. kişisel fikrimi soruyorsanız "supergun" inandığım bir şey değil. nostalji ancak gerçek bir kabinle yaşanabilir. bunun dışında gerçek bir kabin için yeriniz imkanınız yoksa TV de arcade oyun oynamanın milyon yolu var (mame, mister, pandora, hatta arcade oyunların konsol versiyonları vs) bunlardan en saçması JAMMA kartını bir supergun ile hem de LCD/LED TV'ye bağlamak kanımca... dediğim gibi bu benim kişisel görüşüm...
Ben de aynı kafadayım, LCD/LED'de oynamak için değil de Jamma harness'ı bağlarken yaşanan kablo karmaşasından bıktım

Sadece görüntü çıkışı değil kontrol portudur joysticktir falan derken ortalık aşırı dağılıyor, sesi de o arada mı yaktım acaba diye düşünüp diy bağlantılı harness yerine derli toplu bir çözüm arıyorum, kontrol portu, i/o'su, görüntü ses av sinyal çıkışı, güç girişi falan filan hazır ve derli toplu bir çözüm olsun, benim supergun'dan beklentim bu, LCD TV'ye takayım değil
Kabin koyacak yerim yok ama üç beş tane CRT'm var çok şükür, retroları PVM'de oynamaya gayret ediyorum genelde