|
Konu Başlığı: Meğer ateşle oynuyormuşuz Gönderen: serkanarslan üzerinde Ocak 13, 2016, 16:30:08 ÖS benim böyle bir yasadan ve açılan davadan haberim yoktu. meğerse langırt ve türevleri oyunlar çok kakaymış. ilgili haber biraz önce ilişti gözüme
http://www.ntv.com.tr/turkiye/anayasa-mahkemesinden-langirt-karari,5YnArd2IWUysdC3_MzRhFQ?_ref=infinite (http://www.ntv.com.tr/turkiye/anayasa-mahkemesinden-langirt-karari,5YnArd2IWUysdC3_MzRhFQ?_ref=infinite) Konu Başlığı: Ynt: Meğer ateşle oynuyormuşuz Gönderen: byeni üzerinde Ocak 13, 2016, 16:44:32 ÖS Herkes gider Mersine biz gideriz tersine. Bu suçu işlediğime de çok memnunum :D
Konu Başlığı: Ynt: Meğer ateşle oynuyormuşuz Gönderen: yavuzg üzerinde Ocak 13, 2016, 18:08:19 ÖS Ya sorma, demekki eve polis gelse langırt olmasa da "oyun makinaları" bulundurmaktan 1 yıldan 5 yıla hapis kararı alacakmışız yani...
Konu Başlığı: Ynt: Meğer ateşle oynuyormuşuz Gönderen: gergozen üzerinde Ocak 13, 2016, 18:13:05 ÖS Şapka takmadığımız için de ceza alabiliriz her an ;) EDİT: 2014 yılında yürürlükten kaldırılmış... :'(
Kendisi yürürlükte, uygulaması kalmamış kanunlardan bahsederdi hocalarımız :) Konu Başlığı: Ynt: Meğer ateşle oynuyormuşuz Gönderen: imgqtr üzerinde Ocak 13, 2016, 18:26:01 ÖS Yasanın çıkarıldığı zamanda kumar oyun makinalarının hepsi langırt olarak adlandırılıyormuş. Masa futbolu da gümbürtüye gitmiş :)
Konu Başlığı: Ynt: Meğer ateşle oynuyormuşuz Gönderen: Murat Çileli üzerinde Ocak 13, 2016, 18:33:55 ÖS Bunlar hep kavram karmaşası... Küçüklüğümde benim yaşadığım yerde "Bilgisayar, çocuğu kumara alıştırıyormuş" derdi herkes. Sebebi şu Bilgisayar = Atari = Atari Salonu = Kumarhane
Konu Başlığı: Ynt: Meğer ateşle oynuyormuşuz Gönderen: cengizermis üzerinde Ocak 13, 2016, 18:47:57 ÖS Benim bu yasaan haberim vardı ve makinayla sokakta arkadaşları beklerken polis geçtiğinde bir miktar sıkıntıya sokmuştu beni. Hele durup bişey demedilerdi.
Konu Başlığı: Ynt: Meğer ateşle oynuyormuşuz Gönderen: wizofwor üzerinde Ocak 13, 2016, 19:33:13 ÖS Bunlar hep kavram karmaşası... Küçüklüğümde benim yaşadığım yerde "Bilgisayar, çocuğu kumara alıştırıyormuş" derdi herkes. Sebebi şu Bilgisayar = Atari = Atari Salonu = Kumarhane Bu senin hikayen Temel'in fıkrasına benziyormuş. Hani şu: "-Sizin evde akvaryum var midur? -Yoktur. - O zaman sen *bnesin." Şeklinde biten fıkra. Konu Başlığı: Ynt: Meğer ateşle oynuyormuşuz Gönderen: i_r_on üzerinde Ocak 13, 2016, 19:57:29 ÖS Yakın zamanda bu yasadaki suç üstüne atılıp yaggılanan birini tanıyorum :)
Konu Başlığı: Ynt: Meğer ateşle oynuyormuşuz Gönderen: Murat Çileli üzerinde Ocak 13, 2016, 22:15:50 ÖS Bunlar hep kavram karmaşası... Küçüklüğümde benim yaşadığım yerde "Bilgisayar, çocuğu kumara alıştırıyormuş" derdi herkes. Sebebi şu Bilgisayar = Atari = Atari Salonu = Kumarhane Bu senin hikayen Temel'in fıkrasına benziyormuş. Hani şu: "-Sizin evde akvaryum var midur? -Yoktur. - O zaman sen *bnesin." Şeklinde biten fıkra. Aynen o muhabbet :) Konu Başlığı: Ynt: Meğer ateşle oynuyormuşuz Gönderen: i_r_on üzerinde Ocak 13, 2016, 23:37:50 ÖS Yakın zamanda bu yasak dolayısı ile yargılanıp hüküm giymiş bir vatandaş : https://eksisozluk.com/turkiyede-langirt-oynatmanin-suc-olmasi--4571230 (https://eksisozluk.com/turkiyede-langirt-oynatmanin-suc-olmasi--4571230)
Yasağın sebebi : http://www.ajansspor.com/futbol/genel/h/20100604/turkiyede_langirt_oynamak_neden_yasak.html (http://www.ajansspor.com/futbol/genel/h/20100604/turkiyede_langirt_oynamak_neden_yasak.html) Konu Başlığı: Ynt: Meğer ateşle oynuyormuşuz Gönderen: segaa üzerinde Ocak 14, 2016, 00:07:12 ÖÖ Yasak olduğunu yeni öğrendim ama buda göz yumulan yasaklardan olmalı çünkü çocukluğumdan beri faaliyette olan lunaparkın atari salonunda beş altı adet langırt masası vardı ve yıllarca orada oynandı. Sadece lunaparkta değil birçok yerde de oynandığını biliyordum.
Tarihte böyle yasa çıkartmışlar ama son 20 yıldır yani benim çocukluk dönemimde gördüğüm kadarıyla göz yumulan bir yasak. Hani yayaların kırmızı ışıkta geçmesinin yasak olduğu ama kimsenin bu yasağa uymadığı gibi. Konu Başlığı: Ynt: Meğer ateşle oynuyormuşuz Gönderen: Gokhan Ozkan üzerinde Ocak 14, 2016, 09:14:10 ÖÖ Her lunaparkda ve yazlık sitelerin çay bahçelerinde çocukluğumdan beri görürdüm.
Konu Başlığı: Ynt: Meğer ateşle oynuyormuşuz Gönderen: izmirmaster üzerinde Ocak 14, 2016, 09:19:31 ÖÖ Şapka kanunuda yürürlükte ama kimse uymuyor!
Demekki çok dikkat edilmemiş Yasak olduğunu yeni öğrendim ama buda göz yumulan yasaklardan olmalı çünkü çocukluğumdan beri faaliyette olan lunaparkın atari salonunda beş altı adet langırt masası vardı ve yıllarca orada oynandı. Sadece lunaparkta değil birçok yerde de oynandığını biliyordum. Tarihte böyle yasa çıkartmışlar ama son 20 yıldır yani benim çocukluk dönemimde gördüğüm kadarıyla göz yumulan bir yasak. Hani yayaların kırmızı ışıkta geçmesinin yasak olduğu ama kimsenin bu yasağa uymadığı gibi. Konu Başlığı: Ynt: Meğer ateşle oynuyormuşuz Gönderen: Sensation üzerinde Ocak 14, 2016, 09:31:31 ÖÖ Ok baby oynarken beyaz şapka takıyorum yalan yok yani. Kabinle uyumlu olsun diye...
Saçma ülkenin saçma.... Neyse bakalım... Konu Başlığı: Ynt: Meğer ateşle oynuyormuşuz Gönderen: izmirmaster üzerinde Ocak 14, 2016, 09:38:11 ÖÖ yavuz ustam sen işi garantiye almışsın!
Ok baby oynarken beyaz şapka takıyorum yalan yok yani. Kabinle uyumlu olsun diye... Saçma ülkenin saçma.... Neyse bakalım... |