LG TV leri arştırırken bu siteye denk geldim.
Kendilerine LG Türkiye Shop süsü vermişler.
Bir önceki açmış oldukları site için açılan şikayet kaydına göre değerlendirme yaparsak, sanırım bu site dolandırıcılık sitesi. (önceki sitede kullandıkları destek hattını bu site de de kullanmışlar.)
Şikayetvar daki şikayetlerden birisi.
"
2 martta, 3 adet LG 49ub850v kodlu 49 inc LG televizyondan sipariş verdim. 2 Mart'ta 1000 TL, 3 Mart'ta 3200 TL verilen hesap numaralarına havale yaptım. 0212-4971898 numaralı telefonu aradım, paranın hesaplarına geçtiğini bildirdim. Ürünlerin kargoya verilerek bir sonrası günde LG yetkili servisinin bizi arayarak ürünün teslimat ve kurulumunun yapılacağını bildirdiler. Taki 6 Mart cuma akşamı, Lg-elektromarket.com. 0507-6526*** numaralı telefondan beni arayarak, kargo kaza yaptı, paramızın sigortadan geri alınabilmesi için her TV başına 1899 TL, toplamda 5697 TL daha yatırmam gerektiğini bildirdi. Ben de böyle şey olur mu? Dedim. Parayı yatırmadım. "
https://www.sikayetvar.com/lg-elektromarketcomAdamı 4200 lira kertikledikleri yetmiyormuş gibi,
birde saçma salak sigortadan para alabilmemiz için para lazım diye, daha fazla kertiklemeye çalışmışlar.

LG müşteri hizmetlerine bu site hakkında mail ile bilgi verdim. Umarım ilgilenirler ve yasal işlem yaparlar.
Aranızdan bu siteden alışveriş yapan olmaz ama yine de uyarayım dedim