Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıOyun Konsolları[yeni video] Sega MEGA DRIVE'ı bir de benden dinleyin :P
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: [yeni video] Sega MEGA DRIVE'ı bir de benden dinleyin :P  (Okunma Sayısı 13240 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Ekim 06, 2015, 23:58:14 ÖS »

Beyler ben videoda md2de stereo ses yok dedim sanki ama var ya. Sadece ses kalitesi md1e gore hissedilir olcude dusuk. Oyle bir bilgi verdiysem duzeltme olsun bu.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
gergozen
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ekim 07, 2015, 00:34:53 ÖÖ »

@joker_
teşekkürler am zx spectrumdan anlayan biri lazım bana bir de makinanın kendisi. zira bende ikisi de yok haa araştırıp metin oluşturup bi program yapabilirim ama sceneden biri çok daha iyi bi kaynak olur

Hocam öncelikle eline diline sağlık. Çok güzel videolar hazırlıyorsun.

spectrum işine gelince , ben anlamam (bir modeline sahiptim sadece ve hiç opsiyonel aparatım olmadı). Anlamıyorsun da ne girdin o konuya dersen; Bruce-lee zaten fix oyundur ama underwurlde ve sabrewulf oyunlarını incelemende (eğer gerçekleşirse) görmek istediğimi söyleyecektim.

Ama Sinclair derin bir konu; zx80, zx81, zx spectrum, +, +2, +3 vs. Ancak tam olarak orada bitmiyor bence. Bunun yazıcısı, disket sürücüsü, teyp ünitesi, network ünitesi (rs232), light gun...  Armstrad var birde, bence bussiness serisidir o da...

Kısacası bunlar da görmek istediğimiz konular.
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ekim 07, 2015, 04:00:32 ÖÖ »

Yine döktürmüşsün. Maşallah. Eline sağlık bilader.

segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ekim 07, 2015, 12:50:56 ÖS »

Paylaşım için teşekkürler, çok güzel video olmuş. İnfrared kollardan bende edinmeyi düşünüyorum ama fiyatı çok pahalı daha uygun bişey bulamadım.

Performansı nasıl acaba, kopma oluyor mu,  tuşlara basınca geç algılama gibi sorunlar var mı?

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Ekim 07, 2015, 15:58:35 ÖS »

@joker_
abi bana onu kullanmayı bilen biri de gerekir. O yüzden bu kompütür projelerini ham çekimler yapabilecek arkadaşlara havale edelim bize editlemesi kalsın.
Bende bi amstrad 6128 var yeşilli ona bi mod yapıcam bir de kartuş çalışmaları nedeniyle c64 sempatik gelmeye başladı ona değinebilirim edinip tecrube kazandığımda hepsi bu. artık yerimde ufaldı iyice alsamda koyacak yer bulamam kompütür çeşitlerinden.

@ibeser
sağolasın

@segaa
kollar IR olduğu için alıcıdaki pencere ve kollardaki pencere birbirini gördüğü sürece kopma olmuyor. çok ergonomik kollar. ama kolu çok hareketli kullanıyorsan benim gibi süper kullanışlı olmuyor

@gergozen
Teşekkürler.
ben de istiyorum o mevzulara değinmeyi ama sinclairci tanıdık, birlikte çekim yapabileceğim hiç kimse yok. Belki msx, c64, amstrad olabilir bigün.

Bu aralar PC konusunda bahtsızım. mavi ekran vere vere can verid bi anakartım. bios sıfırlama vb kar etmedi. onu gömdük. yedek bi kasa vardı eski HDDlerimle onu kullanıyordum, win 7 64 bit kurdum alete ekran menşeili olduğunu düşündüğüm hatalar mavi ekranlar vermeye başladı o da. bi müddet video olmayabilir zaten.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: