Herkese merhabalar.
Mortal Kombat X ile ilgili çok ilginç bir sorunla karşılaşıyorum, sorun şu ki;
şimdiye kadar oyuna çıkmış bütün güncellemeleri (10 adet) yüklemeye çalışırken oyunu sürekli siliyor.
Bazen ilk güncelleme de bazen 5. güncelleme de, en son 9. güncellemeye kadar gelebildim. Oyunu komple sildiği zaman da herşeye yeni baştan başlamak zorunda kalıyorum.
Bu 10 adet güncellemeyi yükleyene kadar en az 1,5 saat geçiyor. 3 gündür bununla uğraştım bi türlü halledemedim. Hayatımda hiç bir oyunla bu kadar uğraşmamıştım. Deli oldum, masaya yumruk attım, kasayı tekmeledim, saç baş yoldum, sigarayı çoğalttım, içkiyi düşündüm yine de başarılı olamadım.
Son olarak aklıma eskiden internet cafelerde gördüğüm Deep Freeze programı geldi, bu program bilindiği gibi sistemi son haliyle donduruyor, program açık olduğu zaman hiç dosyayı kayıt etmez yani PC ye reset atıldığında herşey eski haline döner ne bir eksik ne bir fazlasıyla.
Şimdi düşününce bu program da benim işimi görmez çünkü hangi güncellemenin oyunu sileceği falan da belli değil. Dediğim gibi belli olmuyor bazen 1. güncelleme bazen 2.3.4.5. güncelleme silebiliyor. Programı kapatırsın güncellemeyi yaparsın pat yine sildi. Yani bana deep freze tarzı bir program lazım ama biraz daha farklı olması gerekiyor.
Mesela 15-30 dakika geriye almak gibi, geriye aldığında herşey eski halinde olmalı. Bende bu şekilde güncellemeleri yüklemeye çalışacağım.
Bu tarz bildiğiniz basit bir program ya da başka bir öneriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.