Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Gaming fuarı  (Okunma Sayısı 3516 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ricktehlikeli
Ziyaretçi
« : Şubat 04, 2016, 20:17:33 ÖS »

Arkadaşlar , istanbulda Gaming oyun fuarı başladı bugün . Giden varmı aramızdan? Bilet ne kadar ? Gitmeye değer mi?
Jester
Üye

MAX 330 MEGA       PRO-GEAR SPEC

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2016, 20:26:46 ÖS »

Bende merak ediyorum aslında nedir ne değildir.

"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
ghan64
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 06, 2016, 11:38:59 ÖÖ »

Günaydın

Dün fuara gittim. Kesinlikle son 6-7 senedir Lütfü Kırdarda gittiğim oyun fuarlarından daha başarılı ve daha yararlı idi. İzlenimlerim şöyle

1. ilk defa genç Türk oyun yazarlarının standı vardı. bir kaç bomba oyun gördüm. bence geleceğin sağlam oyun şirketlerinden biri geliyor (bir tane korku bir tane uzay oyunları var).

2. Genç yazarlar için oluşturulan bölge en kıyıda olması yanında suntadan hızlıca ve ucuza çıkarılmış masa ve paravanlardan oluşuyordu. suntalar hala orijinal halinde idi. Eminim zaten bu oyun yazarları da yeni sadece anoloji yapıyoruz diyen akıllar olacaktır. ama ben verilen değeri gördüm. 19 yaşındaki bu arakadaşlar avrupadaki fuarlara nasıl davet edildiklerini ve konuşma yaptıklarını anlattı. farkı anlatmak için yazayım dedim.

3. Genç yazılımcıları geçince Bahçe şehir üniversitesi standının yanında özellikle mobil oyun sektörü hakkında sunumlar yapılıyordu. ben Mobil Oyun Pazarına Giriş ve Pazarlama sunumunu dinledim harikaydı. ilginenler için cumartesi günkü sunumlar aşağıda

6 Şubat'taki konuşmacılar da şöyle:

Cem Nahit Köne (Startershub Gamebootcamp Program Direktörü) - Genç Geliştiriciler için Yatırım ve İnkübasyon İmkanları
Can Erçelebi (Digitoy Ggames İdari Ortağı ve TOGED Yönetim Kurulu Üyesi) - Oyun Geliştirenler, İşlerini Nasıl Geliştirmeli?
Bülent Demirkaya (Bigpoint Ülke Müdürü) - Türkiye’de Oyuncu Profili
Dr. Mete Tevetoğlu (TOGED Hukuk Kurulu Üyesi) - Oyun Sektöründe Dijital Fikri Hak Yönetimi ve Şirketleşme Süreci

4. Tüm fuar alanı dolu değildi yeterince katılım sağlanamamış gibi

5. Öte yandan gelen tüm firmalar hazırlıklı idi, oyunlardan karakterler ortalıkta dolaşıyordu, standlar özenilmişti

Sonuç olarak kesinlikle gidilesi bir fuar izlenimi edindim. giriş 10 TL ve bence çok faydalı olmuş.

ghan64
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Şubat 06, 2016, 13:39:38 ÖS »

Önemli değil,
Bu arada retro konusuna değinmemişim. retro olarak çalışmayan bir Alfa kasa atari (arcade) makinası gördüm. tam komedi idi. ama en azından başlangıç diyelim:) belki başka bir yere saklanmış retrolar olabilir ama ben göremedim.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Şubat 06, 2016, 23:12:14 ÖS »

Çalışsada birşey değişmezdi kimse oynamazdı yeni nesil oyun çılgınlığı varken.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: