Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetXBOX360 Xkey de Bad FPGA hatası?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: XBOX360 Xkey de Bad FPGA hatası?  (Okunma Sayısı 2599 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JckOB
Üye

This is Only a test...

Üyelik Bilgileri
« : Mart 15, 2016, 21:08:54 ÖS »

Merhaba arkadaşlar ;
elimde xkey'li bir xbox360 slim mevcut ancak geçenlerde xkeyi update ederken yanlış bir komut dosyası attım ve xkey çipinin FPGA dosyasını bozdum.

An itibariyle xkey ekranında BAD FPGA yazıyor. Yabancı forumlarda da aradım ancak kesin bir çözüm bulamadım.

Anladığım kadarıyla FPGA dosyası çipin içindeki komut vs.. leri yönlendiriyor. Mesela xkey üzerinden eskiden DVD ROM aç komutunu verince DVD ROM kapağı açılıyordu ancak şimdi ne açılıyor ne de kapanıyor.

Acaba FPGA ile ilgili bilgisi olan ya da çözüm konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

Commodore 1084S-D2
Amiga 500 + Gotek
Commodore 64 + 1530 + SD2IEC
SEGA Master System 2
Nintendo GameBoy / Nintendo 64 / GameCube /Nintendo Wii [Softmod + WiiKey]
Psone [modchip] / Playstation 2 [Matrix İnfinity ]  / Playstation 3 OFW / PSP 3000 GT Edition
XBox 360 Slim [RGH AceV2
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 15, 2016, 21:13:00 ÖS »

anladığım kadarı ile programsal bir sorun  çok kafana takma bence doğru kişinin elinde hayata geri döner belki biraz para isterler sonuçta bi emek illaki verilecektir .
JckOB
Üye

This is Only a test...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 15, 2016, 21:29:29 ÖS »

Muhakkak çözümü bilen kişinin hemen yapabileceği türden yazılımsal bir sorun.İnternetten FPGA yı sıfırlama için olan dosyayı SD KART ile xkeye taktığımda FPGA yı resetliyor ancak yine internetten bulduğum FPGA dosyasını tekrar yüklemeye çalıştığımda kesinlikle işlem yapmıyor... Bir yerde ufak bir adımı atlıyorum muhtemelen ama halen çözmüş değilim.
Piyasada bir kaç firmaya telefon açtım ancak çokta çözüme yönelik tatmin edici bir cevap alamadım...( bir çok firma daha önce böyle bir tamiri gerçekleştirmediklerini belirtli.)

Commodore 1084S-D2
Amiga 500 + Gotek
Commodore 64 + 1530 + SD2IEC
SEGA Master System 2
Nintendo GameBoy / Nintendo 64 / GameCube /Nintendo Wii [Softmod + WiiKey]
Psone [modchip] / Playstation 2 [Matrix İnfinity ]  / Playstation 3 OFW / PSP 3000 GT Edition
XBox 360 Slim [RGH AceV2
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: