Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetKablosuz Gamepadlar hk. saçma bir sorun.
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kablosuz Gamepadlar hk. saçma bir sorun.  (Okunma Sayısı 3197 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakanzade
Ziyaretçi
« : Haziran 18, 2016, 22:39:00 ÖS »

Bütün kablosuz padlarde böyle bir sorun varmı bilmiyorum ama, yeni farkettim ps2 kontorland kablosuz gamepad wifi modemin frekansından etkileniyor, farklı odada olmuyor ama modemle aynı odada olunca zaman zaman ps2 den kontrolör takın uyarısı veriyor, modemi kapatınca hiç olmuyor. Tesadüfmüdür yoksa böyle bişey varmı çözemedim.
AmigaMan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 18, 2016, 22:54:52 ÖS »

Çalıştığı frekanslar çakışıyor

Amiga ölmedi, efsane uyuyor
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 18, 2016, 23:01:04 ÖS »

Logitech F710 da bazen kopmalar ve gecikmeler oluyor, modemden mi bilmiyorum. Aynı şekilde Xbox 360 kolunda da bazen kopmalar oluyordu.

ylk
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 19, 2016, 05:59:53 ÖÖ »

xbox360 i pilli değil direkt kullanıyorum sinyal karışıklığı olmuyor.
Ancak frekans çakışma olayı gayet mantıklı çoğu cihaz 2.4 te çalıştığı için.Ya modemin kablosuzunu kapayın yada pilleri dolu olsun
malik
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 19, 2016, 22:18:04 ÖS »

Benim PCde kullandığım receiverli Kablosuz XBOX Kolununda bağlantısı bazen kopuyor.
Böyle birşeyin olabileceği daha önce aklıma gelmemişti. Ama gerçektende olabilir.
Buna elektronikte Interference (Etkileşim, Girişim) diyorlar. Radyo dalgalarının birbirine karışması. Frekanslar birbirine yakınsa girişimden dolayı güçlü sinyal zayıf sinyaldeki taşınan bilgileri bozalabilir.

« Son Düzenleme: Haziran 19, 2016, 22:19:50 ÖS Gönderen: malik » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: