Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetOyun hilesi dağıtan siteye ceza!
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Oyun hilesi dağıtan siteye ceza!  (Okunma Sayısı 16705 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Temmuz 29, 2017, 21:46:28 ÖS »

Kahkaha

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Temmuz 29, 2017, 22:09:55 ÖS »

Aslında birilerinin çıkıp da şu oyun piyasasını regüle etmesi de gerek ama bu hükümet olmamalı, bağımsız bir kurul yapabilir bunu. Bir zamanlar Akşam gazetesi kuponla TV dağıtım kampanyası (1 yıl süreyle) yapmıştı ve başta her şey güzel gidiyordu ta ki birkaç ay sonra sürekli fiyat arttırımına giderek insanları çileden çıkarmaya başladı, işkence haline gelen bu durum nedeniyle 11. ayda bile gazeteyi bırakanlar olmuştu. Yani yazılım şirketleri oyunun kuralını tek taraflı olarak sürekli değiştirerek insanları yeni lisansları kabul etmeye ya da yeni şartlara uyum sağlamaya zorluyorlar. Örneğin ben mobil bir oyunda in-app-purchase ile gold coin satın alıp oyuncuların satın alınmaya mecbur bırakıldığı bir karakteri satın almıştım ki birkaç ay sonra bu karakterin özellikleri budandı ve bedava dağıtılmaya başlandı. Yani oyun yapımcılarından, yazılım şirketlerinden kullanıcı koruyacak doğru dürüst bir mekanizma yok malesef...
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Temmuz 29, 2017, 22:23:24 ÖS »

Bir federasyon kurmuşlardı ve başına Mevlüt Dinç'i getirmişlerdi bir ara. Şimdi başına bir badem bıyıklı getirmişlerdir kesin. Yakında oyunlardaki papaz karakterleri imama çeviren yama falan yaptırırlar, sektörün bütün sorunları çözülüverir. Şaka değil. Yakın zamanda böyle bir haber düşer gündeme. Bekliyorum.

Alper
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: