Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ebay'de bidding tercihiniz  (Okunma Sayısı 5479 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« : Şubat 25, 2008, 21:33:51 ÖS »

Bir eşyayı alırken son dkikayı bekleyip bid savaşına mı giriyorsunuz yoksa ben 50€ veriyorum, buyrun bakalım diyip seyre mi dalıyorsunuz?

sizce en etkili taktik hangisi?

DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Şubat 25, 2008, 21:50:52 ÖS »

Ben, ürünü son saniyeye kadar sürekli takip ediyorum.Sayfayı güncelliyorum diyelim 30 saniye kalmış, sonra hemen bir daha güncelliyorum 26 saniye kalmış ve sonra hemen bir daha güncelliyorum 20 saniye kalmış.Yani sayfa güncellemesi ortalama 4-6 saniye sürüyor.Teklif onayı içinde 4-6 saniye hesap ediyorum.Ürünün açık artırması bitmesine 8-10 saniye kala teklif veriyorum.

O kısa sürede teklifimin geçilme olasılığını düşünerek aynı ürün için bir sayfa daha açıp orada maksimum verebileceğim teklifi yazıp onaylama sayfası gelene kadar hazırda bekletiyorum.Bu sayede biri benim teklifimi geçtiğinde tek tuşla maksimum teklifimi verme şansım oluyor.

Teklif verirkende sürekli küsürat ekliyorum.Misal 55,55 , 10,10 , 20,99 gibi

Bu benim yöntemim.Gayette işe yarıyor

erci77
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Şubat 25, 2008, 22:04:30 ÖS »

Ben alabaliceyim tavan fiyatı otomatiğe bağlıyorum...  1€ dan başlamış diyelim ben ürüne en fazla 25€ veririm deyim bu fiyatı otoluyorum geçilirsede başka zamana deyip izlemeye alıyorum ürünleri...
Arda
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Şubat 25, 2008, 22:46:09 ÖS »

Teklif verirkende sürekli küsürat ekliyorum.Misal 55,55 , 10,10 , 20,99 gibi

haa bak bu güzel taktik işte... doğru

coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Şubat 26, 2008, 03:18:05 ÖÖ »

onceden maksimum girmenin dezavantaji, rakibinize teklif yukseltme hakki taniyorsunuz. Mesela adamin maksimumu 20$ ise, size 30$ verince tekrar dusunup yahu bu alet 40$'da eder diyip gelebiliyor. o zaman gereksiz bir yukselme olmus oluyor. son dakikaya kadar bekleyip 30$'u verirseniz bosuna 40$'a yukseltmeden 21$'e almis oluyorsunuz.

bu arada son 20 saniyeye kadar beklemek diyince gecen 20 saniyede sifir amiga 4000T anakart kacirdimki offf ki ne offf ... (kafayi duvara vuran smiley istiyoruz yonetim )

Retro Hincal Uluc
Arda
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Şubat 26, 2008, 13:14:45 ÖS »

son saniyede bid veren yardımcı araçlar kullanan var mı aranızda?

coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Şubat 26, 2008, 13:17:59 ÖS »

Ben GPL oldugu icin Bid-o-Matic kullaniyordum, ama sacmalamaya bid kacirmaya baslayinca biraktim. Bende su an ariyorum.

Retro Hincal Uluc
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: