Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sinclair Spectrum 128K+  (Okunma Sayısı 14172 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 28, 2007, 19:58:30 ÖS »

Bana bunun temizinden satabilecek kimse yok mu yahu? Hala ariyorum. 128K + (48K+ veya +2, +3 degil)
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2007, 20:09:17 ÖS »

valla  kaç kişide 128+ var bilmiyoruz bile bence forumda belki lw3d'de vardır, belki onda bile yoktur. Temizini bulmak ise çok çok zor. ebay.co.uk'de kutusunda bulabilirsin. İspanyol ebay'de de ispanyolcasını bulursun.

Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 28, 2007, 21:36:39 ÖS »

valla  kaç kişide 128+ var bilmiyoruz bile bence forumda belki lw3d'de vardır, belki onda bile yoktur.

Arda
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Aralık 29, 2007, 00:30:14 ÖÖ »

alco, sen sus bakiim. cezalısın sen Kahkaha

мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 29, 2007, 02:55:31 ÖÖ »

Sonunda UK'dan bulacagim anlasilan.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2007, 12:28:42 ÖS »

Ya bende olmayan makinamı kaldı dermişim

Spectrum +128K bende var. Bir iki arkadaşta daha var. Ama memrah'ın aradığı gibi dört başı mahmur bir alet TR'de zor çıkar. Kutusunda olacak, temiz olacak, tüm fonksiyonları çalışacak ( elimde 10 spectrum varsa 8'inin klavyesi sorunlu..Allah'tan elimde 30 kadar var )

мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Aralık 29, 2007, 23:58:52 ÖS »

Aradigim herseyi sagliyor da klavyesi sorunlu ise ona da fitim ben. Keyboard membrane alirim, o sorun degil. Ama bulabildigim makineler hep kutusuz, tuslari hasat, yazilari silinmis, adaptoru uydurma cikti. Ebay.co.uk'de bazen cillop makineler dusuyor ve 50 - 60 pound gibi odemekten hic cekinmeyecegim fiyatlara satiliyor. Adam "hediye gelmisti sevmedim, kutuya koyup catiya attim, bende C64 vardi" yazmisti birisinde. Super durumdaydi resimlerden gorebildigim kadariyla.
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Aralık 30, 2007, 01:10:31 ÖÖ »

Eskiden bitte baya cikiodu simdi bit bile kalmadi doru durust....
Arda
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Aralık 30, 2007, 10:08:39 ÖÖ »

Aradigim herseyi sagliyor da klavyesi sorunlu ise ona da fitim ben. Keyboard membrane alirim, o sorun degil. Ama bulabildigim makineler hep kutusuz, tuslari hasat, yazilari silinmis, adaptoru uydurma cikti. Ebay.co.uk'de bazen cillop makineler dusuyor ve 50 - 60 pound gibi odemekten hic cekinmeyecegim fiyatlara satiliyor. Adam "hediye gelmisti sevmedim, kutuya koyup catiya attim, bende C64 vardi" yazmisti birisinde. Super durumdaydi resimlerden gorebildigim kadariyla.

işte cesret edip parayı basacaksın öyle bir durumda. yanlız büyük paketlerin posta ücreti de büyük oluyor. Ayrıca bana ingildereden posta yoluyla gelen karton kutuların hali çok çok kötüydü. HAtta biri bildiğin yırtıktı içindekiyle beraber. Posta, airmail falan hikaye şeyler, çekinmeden 20-30€ fazla basıp fedex ile getirtmek gerek.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Aralık 30, 2007, 18:34:38 ÖS »

Ingilterden kargo çok ucuz değil...Normal olarak royal mail, 2 kg'ye kadar alıyor ve adaptoruyle hemen hemen tüm cihazlar 2 kg üzerinde. ParcelForce var.. Onlar 2 KG üzerini yolluyorlar. Ben Dragon32 almıştım. Sadece kargosu 40 sterlin üzerinde gelmişti (Euro deği - dikkat).

Öte yandan geçenlerde bir spectrum+3 köpükleri içinde kaçırdım 6 sterlin yazdım, 7 sterline gitti Bazen ne olacağı belli olmuyor. Yılbaşında millet eğlenirken, bir iki ilginç parça kapabilirsiniz. Bence gözünüzü bugun yarın dört açın..

Bakkada: Bitte çıkanlar spectrum +'ydı.. +128 pek çıkan ve bulunan bir ürün değil. Ben bitte 1 defa bile görmedim...

мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Aralık 30, 2007, 20:37:03 ÖS »

>>Bence gözünüzü bugun yarın dört açın..

iyi fikir
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Aralık 30, 2007, 20:41:26 ÖS »

Istedigim su yahu :

http://cgi.ebay.co.uk/Sinclair-ZX-Spectrum-128K-computer_W0QQitemZ150200612628QQihZ005QQcategoryZ4193QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

cok sey mi istiyorum ?
Arda
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Aralık 30, 2007, 23:39:54 ÖS »

ortaklaşa toplansak da bir kamyonla ingiltereye gitsek diyorum ben Kahkaha Ordaki bütün malları toplayıp getirmek istiyorum, hergün ebay'de onlarca microdrive, interface1, +3'ler, +d, hobetalar, divide ve parçaları gidiyor, bir kamyonet doldursam yeter, fazla bişey istemiyorum bak..

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: