Merhaba Arkadaşlar,
Biraz önce Amiga 1200 + 2mb Chip , 64 Mb Fast Ram + Pc Keyboard + PPC 'li bir sisteme Amiga OS 4.0 Klasik Kurdum

.Sistem için screnshot'ları daha sonra eklemeyi düşünüyorum.İlk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Şu an için en çok hoşuma giden
Türkçe Dil ve Türkçe Klavye desteği 
Orjinal'den Türkçe bir WorkBench ekranı ile karşılaşmak çok güzel.. Workbench'teki her şey Türkçe.Üstelik Teleteknikteki gibi saçma kelimeler yok

BVision ya da başka bir ekran kartı olmadan sistem kuruldu.Grafik bellek olarak AGA kullanıldığı için biraz yavaş kalıyor açıkcası.BVision, Pixel 64 ve Zorro II Ekran kartlarıyla sistem kurup gerekli bilgileri zaman içinde sizlerle paylaşacağım.
Kurulum ile alakalı olarak şunu söyleyebilirim.AmigaOS 4.0 'ın boot disketi ile Amiga 'nızı açıyorsunuz ve geri kalan herşeyi Türkçe olarak kurabiliyorsunuz.Önemli bir ayrıntı ama söylemeden geçemeyeceğim.
Harddisk'inizin Dh0 'ına sistemi kurarken Dh0'ın boş olmasına dikkat edin.Kurulu bir sistem üzerine kurmayın.Bir sürü Library hatası ve başka çeşitli hatalarla karşılaşırsınız.Sunu söyleyebilirim PPC turbo kartı olan her arkadaşın şiddetle satın alıp kullanmasını tavsiye edebilirim.
AmigaOS 4.0 Klasik ile daha detaylı izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım.Hatta biraz ilginç bir kıyaslama yapıp AmigaONE için olan Amiga Os 4.0 Final versiyonu ile kıyaslamalarda da bulunacağım.
Hoşça kalın