Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetZebramo Özel İlanı nedir?
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Zebramo Özel İlanı nedir?  (Okunma Sayısı 11185 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Humphrey
Deneyimli

The right man in the wrong place

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ekim 06, 2020, 16:27:24 ÖS »

Ben bir konuda görüşme fırsatım oldu , günde 1000 den fazla ilan açılıyor . Kontrol edemiyoruz denmişti. Ancak şikayet olur ise bakabiliyoruz demişlerdi ama şikayetlerde çok hızlı sonuçlanmıyor.
« Son Düzenleme: Ekim 06, 2020, 16:29:23 ÖS Gönderen: Humphrey » Logged

Amiga 500 Plus+,Aca 500+,3.1
Amiga Cd32
Commodore 64,64C,128
Atari 800XL,130XE
Nintendo wii,Nes,Snes,64,Gamecube,3DS XL,3DS,Dsi,Dslite
Playstation 1,2,3
Xbox 360
Sega Saturn,Dreamcast,Mega Drive,Masterdrive
PSP 1001,2001,3001,PSPGO
Zx Spectrum+
Atari Pong,Philips Videopac,Palladium,Unimax
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Ekim 06, 2020, 16:56:31 ÖS »

...
Çünkü kabul etmezseniz iade ederseniz yorum hakkınız yok. Yorumu sadece başarılı satışlar için verebiliyorsunuz...
Ek olarak bir ürün satın aldınız. Satıcı ürünü göndermiyor. Bir de utanmadan, piyasada daha fazla ediyormuş. Sana bunu göndermiyorum diyor. Bu durumda sabırla sistemin sana para iadesi yapmasını bekleyeceksin. Satıcıya yorum mu... kesinlikle yok. Bu durumu kaç kere yaşadım ve şikayet ettim. Hiç gelişme yok.

Ben bir konuda görüşme fırsatım oldu , günde 1000 den fazla ilan açılıyor . Kontrol edemiyoruz denmişti. Ancak şikayet olur ise bakabiliyoruz demişlerdi ama şikayetlerde çok hızlı sonuçlanmıyor.
Bazen günde 30 tane şikayet yaptığım gün oldu. Bir tanesine bile bir şey yapmadılar.

Özetle; o kurallar tamamen göstermelik.
Kural hatalarının tamamına göz yumuyorlar. O komisyon parası öyle büyük bir pasta ki...

Özetle; ülkemizde adalet, iş yapma, düzgün, adil ve yalansız dolansızsa, her yer de aynı şekilde temiz ak pak

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: