Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

  Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetd&r larda kampanyalı bluray lar 19.99
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: d&r larda kampanyalı bluray lar 19.99  (Okunma Sayısı 5091 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gprs78
Ziyaretçi
« : Şubat 19, 2010, 10:11:38 ÖÖ »

ben ff tokyo drift aldm . Gayet güzel oluyomuş bd zaten ps3 media player gibi kullanıyorum oyun yok. Kendimi güzel bir kadın almış ama o işte performans açısından hüsrana uğramış gibi hissettim . Neyse xbox 360 beni tatmin ediyor , wii de arada iş görüyor. Onun fitinide baskül niyetine kullanıyorum .
Logged
Gokhan Ozkan
Deneyimli
*****
Mesaj Sayısı: 2.267



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 19, 2010, 10:46:36 ÖÖ »

Bende 19 TL lik filmlere baktım, ama sevdiğim türde seyretmediğim film neyazıkki bulamadım.
Logged
gprs78
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Şubat 19, 2010, 11:38:29 ÖÖ »

ilk bd em olcağı için pek seyrettim seyretmedim seçmedim direk aklımdan geçeni aldım.
Logged
Skate
Uzman
*****
Mesaj Sayısı: 1.479


A Sinner Scener


Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Şubat 19, 2010, 12:08:04 ÖS »

ben wanted aldım 19 TL'ye. espirisi de şu. filmin ilk fragmanını gördüğüm an spinli kurşun atma davasına çok gülmüştüm ve sinemada gitmedim, sonra DVD'sini alır izlerim dedim (ne de olsa indie comic uyarlaması, kötü de olsa kaçırmam ben). sonra DVD'si 19'a değil, 24'e değil 29'a çıktı. Yuh dedim, almaya yeltenmedim bile. uzun zaman sonra hala 19'a düşmemişti bile. gel zaman git zaman arada bluray'e terfi ettim ve ne göriiim, wanted salağı 19'a bluray'de DVD'sini o fiyata bulamadığım ve ilerde 4.95'lik sepetlerde sürünecek filmi sonunda hak ettiği fiyatta buldum ve aldım.
Logged
gprs78
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Şubat 19, 2010, 15:44:05 ÖS »

ii be sabredip dvd fiyatından ucuza bd almışın. Hala dvd satılıyor olması utanç verici. Madem bd yaygınlaşmıyacak millete niye hdtv leri çakıyorsunuz tv yayını zaten hayal 10 sene içinde.
Logged
longbow75
Üye
***
Mesaj Sayısı: 170



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Şubat 19, 2010, 22:11:50 ÖS »

hdtv'yi sadece bluray seyretmek icin almayacaksin ki. yok mu hd yayin yapan televizyon kanallari?
Logged

Commodore Forever!
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: