Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga GenelAmiga » Virüsler » Disket okuma problemi « IBM Virüsleri karşılaştırma
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga » Virüsler » Disket okuma problemi « IBM Virüsleri karşılaştırma  (Okunma Sayısı 2558 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 10, 2023, 12:44:19 ÖS »

Tüm cihazlarda Disketleri yazma koruma kapalı ile kullanırım Bir kaç gündür amiga 500 orjinal disket sürücüde okuma ve yazma hataları alıyordum, temizlikti ayardı derken aynı okuma hatalarını aldım disketi sürücüye taktığımda yazma koruma kapalı iken ısrarla yazma sorunları hatası alınca virüs taraması yapmak aklıma geldi

kaza ile sürücü değiştirecektim IBM pclerdeki virüsler bu kadar ısrarlı değil yazma koruma kapalı ilken sistemi kitlemiyorlar. IBM sistemlerdeki virüslere bakınca amigadaki SADDAM virüsü oldukça başarılı kendini disketin bir bölümüne yazıp ayrıca bir bölümündede kendini yedekliyor

* reso.jpg (400.91 KB, 1716x1068 - Görüntüleme: 664 kez.)

wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 11, 2023, 12:48:30 ÖS »

Aslında şöyle GOTEK'e has bir virüs yazmak lazım. Sonra gelsin baş ağrısı ve kulak çınlamaları.

ifteri61
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 11, 2023, 12:51:37 ÖS »

benim ismini hatılayamadıgım ama ne yaptığını hatırladığım  bir virus vardı Amigada. bütün dosyaların kapasitesini şişiriyordu. örnegin 100kb bir dosya 1 mb oluyordu ve harddisk dolu görünüyordu.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 11, 2023, 13:48:29 ÖS »

O bayağı kötü kodlama. Bulaştığı aynı dosyaya tekrar tekrar bulaşıyormuş muhtemelen.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: