Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Dolphin 5.0 [Gamecube/Wii Emulatör]  (Okunma Sayısı 2475 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EmuMaster
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 09, 2016, 20:23:24 ÖS »

4.0 versiyonuna göre bayağı bi iyileştirme yapılmış.Meraklısı varsa pc'ye indirip GC ve Wİİ oyunlarını oynayabilir.

https://tr.dolphin-emu.org/download/

onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 11, 2026, 19:24:38 ÖS »

Arkadaşlar biliyorum çok saçma ama Dolphin emulatöründe Wii Sports Resort oyununu oynamak istiyorum. Acaba mouse ile oynayabilmek mümkün mü? Dolphin sürümüm 2506a.
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Şubat 11, 2026, 21:21:42 ÖS »

Arkadaşlar biliyorum çok saçma ama Dolphin emulatöründe Wii Sports Resort oyununu oynamak istiyorum. Acaba mouse ile oynayabilmek mümkün mü? Dolphin sürümüm 2506a.
Gamepad bağlıysa sol ve sağ analogları kullanabiliyorsunuz.Trigger tuşları sallama hareketi olarak ayarlanabiliyor. Benim bildiğim, Fare sadece "pointer" olarak kullanılıyor.

onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Şubat 11, 2026, 21:45:03 ÖS »

Gamepad bağlıysa sol ve sağ analogları kullanabiliyorsunuz.Trigger tuşları sallama hareketi olarak ayarlanabiliyor. Benim bildiğim, Fare sadece "pointer" olarak kullanılıyor.

sorunu çözdüm şu an klavye ve mouse ile oynayabiliyorum teşekkürler
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: