Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıOyun Konsollarıİnterton VC4000 cihazını deneyimleyen oldu mu?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: İnterton VC4000 cihazını deneyimleyen oldu mu?  (Okunma Sayısı 2218 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sheltox
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ekim 24, 2021, 10:23:39 ÖÖ »

Merhabalar,

Uzun süredir merak ettiğim bir cihaz. Fotografı ekte yüklemeye çalıştım. (Umarım becerebilmişimdir)
Bu cihazı daha önce kullanan oldu mu acaba?

https://en.wikipedia.org/wiki/Interton_Video_Computer_4000

İyi Forumlar.

* Interton_VC_4000.jpg (241.8 KB, 1000x648 - Görüntüleme: 210 kez.)

Nes,Snes,Sega MD 1-2,PS1Atari 2600 Jr,Retropie (Rasp 3+),Atari 2600 Woody & Darth Vader,Nintendo 64,Sega Master System I- II,Mattel İntellivision,Nintendo TV game 15,Nintendo Famicom 8 Bit,Videopac G7000 (Magnavox Odyssey 2),CBS Colecovision,Nintendo GB DMG,GBA-SP,GBC,Watara-Supervision,GBA,GB-Micro
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ekim 24, 2021, 11:49:03 ÖÖ »

Benim elime sorunlu bir tane geçmişti sanırım açmıyordu denemedim bi arkadaşa hediye ettim
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 24, 2021, 12:38:38 ÖS »

Bit pazarında 1 TL'ye görüp almadığımız "pong klonu" cihazlardan. Kişisel fikrim kolleksiyon değeri olmadığı yönünde. En azından Micro Genius famiclone'ların ne kadar değeri varsa o kadar diyelim...

Pong-on-a-chip şeklinde pong mantığını içeren tek bir çip ile çalışan bir cihaz.

Kolleksiyon amaçlı düşünüyorsanız orj Atari pong veya Nintendo'nun pong (Color-TV game) cihazı daha kıymetlidir.

Kısaca bu cihazı "pong" diye malum ikinci el sitelerinde 500-1000 TL fiyata satmaya çalışanlara pek prim vermeyin. Ha, alayım bi deneyimleyim diyorsanız da 50-100 TL den fazla verirseniz kazıklanmışsınız demektir

Bir de, çalışmıyorsa gerçekten çalışmıyor demektir, zaten tek çiplik bir sistem, "denenmedi" falan diyenler kesin denemiş ve çalıştıramamıştır

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 24, 2021, 12:40:54 ÖS »

Bu arada bu yazdıklarım bunun bir önceki versiyonu (VC3000) için geçerli. Pardon, ben bunu "pong" klonu olan modeli sandım...

Sheltox
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ekim 24, 2021, 13:18:33 ÖS »

Bir yerde 2-3 tane oyununu buldum. (Gerçi toplamda 40 farklı oyun yayınlanmış). Neden bilmiyorum görüntüsü mü yoksa başka bir şeyimi, ama son zamanlarda bende saplantı haline geldi bu cihaz.

Nes,Snes,Sega MD 1-2,PS1Atari 2600 Jr,Retropie (Rasp 3+),Atari 2600 Woody & Darth Vader,Nintendo 64,Sega Master System I- II,Mattel İntellivision,Nintendo TV game 15,Nintendo Famicom 8 Bit,Videopac G7000 (Magnavox Odyssey 2),CBS Colecovision,Nintendo GB DMG,GBA-SP,GBC,Watara-Supervision,GBA,GB-Micro
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: