Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetAnother World 30.Yıl Anısına Düzenlenen Twicth Canlı Yayını
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Another World 30.Yıl Anısına Düzenlenen Twicth Canlı Yayını  (Okunma Sayısı 4963 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lunarstrain
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Aralık 14, 2021, 12:15:19 ÖS »

Türkçe yazanlara da aba altından sopa gösteriyorlar

ne yaşandı acaba? ben katılamadım merak ettim.

Eşref'le ikimiz Türkçe yazışıyorduk, anlarlar mı acaba küfür etsek dedim ben, anlıyoruz diye Türkçe cevap verdi birisi. Eşref de o ara bana adminleri Türk, anlarlar deyince ben de yazıklar olsun ona, bu duruma çanak tutuyor, onlarla bir olmuş gibi bir şey yazınca seni atarım diye tehdit ettiler beni. Ben de çok korktum, zaten daha fazla kalıp ne yapacağım ki diye mesaj atıp çıktım. Avrupa insanıyla, örneğin Almanlarla iyi anlaşabilen bir insanım ben ama bu Fransızlarla pek anlaşamıyoruz, tuhaf bir milliyetçilik anlayışları var, Paris'te bilen arkadaşlar anlayacaktır, arabayı park edecek yer arıyoruz, polis gördük yardım istedik İngilizce, polis bile İngilizce konuşmadı, bilmiyordur demeyin dediğimizi anladığını net anladık. Bir de havaalanında Türk kafilesi olduğumuzu anlayınca bağırıp çağıran havalimanı polisi vardı, sırayı yamuk yapmışız güya. Bir Alman'a öyle bağıramazdı.

Neyse işte, burada sizden yardım isteyen Fransız görürseniz İngilizce falan yardım etmeyin, Türkçe konuşun.
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Aralık 14, 2021, 12:30:03 ÖS »

Ben de olayı tamamen farklı anlamışım   Kahkaha 2-3 dk kalinca

C64 ve A500 gerisi teferruat
lunarstrain
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Aralık 14, 2021, 12:32:32 ÖS »

Ben de olayı tamamen farklı anlamışım   Kahkaha 2-3 dk kalinca

Yok, senin dediğini de dediler arada, sadece onu başkasına dediler sanırım  Kahkaha
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: