Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetSatılık Oyun Konsolları Koleksiyonu - Satış ilanı değildir :D
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Satılık Oyun Konsolları Koleksiyonu - Satış ilanı değildir :D  (Okunma Sayısı 2370 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Eylül 03, 2022, 11:17:07 ÖÖ »

17.825.333 TL (984.000 EUR) + kargo masraflarını karşılayabilecek olanlar için fırsat

2200 konsolun yer aldığı ifade edilen koleksiyon ebay'da satışa çıkarışmış... Acayip bir koleksiyon. Satılacağını pek sanmıyor olsam da, petrol zengini bir arap yapıştırıp alsa şaşırmam da...

https://www.ebay.com/itm/265837005844

İlan belki de instagram hesabına dikkat çekmek amacıyla yayınlanmıştır. Çok iyi bir hesap olmasına rağmen 700 civarı takipçisi var.
https://www.instagram.com/kaoritrente/?hl=fr

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Eylül 03, 2022, 11:23:07 ÖÖ »

Çok alakasız bir haber gibi görünse de... 17 milyon bazılarının mazot parasına yetmiyor

https://www.ekonomist.com.tr/haberler/dunyanin-en-buyuk-5-yati-marmarise-geldi-servet-birakti-sadece-akaryakit-harcamasi-11-milyon-tl.html

muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Eylül 03, 2022, 12:05:49 ÖS »

bunun kargo ve gümrüğünü düşenmiyorum bile Kahkaha
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 03, 2022, 12:08:43 ÖS »

Ya işte böyle... retro kolleksiyonerliği...

25 sene biriktirmiş şimdi g**ü sıkıştı, 1M euro'ya toptan satacağını düşünüyor Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Bir de tek tek sormayın toplu satıyorum demiş. Tembel herif...

Parça başına 200-300 desek "iyi fiyat" demiş üstelik. Ulan hangi ciddi kolleksiyoner yer bu basit hesabı. Ha kolleksiyoner zaten bunu toplu almaz. Ancak belki toptan iyi fiyata alıp ebayde tek tek satacak bir "retro shop" belki...

Bu işler böyle. Nah satar... Tek tek listelese bi 25 yılda satar belki Kahkaha

Paylaşım için teşekkürler bu arada, biraz saydırdım herife, rahatladım sayende

onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 03, 2022, 12:16:15 ÖS »

Bence yabanci bir koleksiyoner alabilir onların parası daha değerli kat kat sonucta

C64 ve A500 gerisi teferruat
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 03, 2022, 12:29:49 ÖS »

Onda biri belki eder. Çok zengin için zaten vakit kaybı bunlar. Retroyla bu kadar uğraşanın çok zengin olması da olağan değil. 37500 TL'lik Amstrad 6128 plus daha makul geldi;)
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 03, 2022, 14:12:17 ÖS »

hadi adamın biri çılgınlık yaptı aldı ,bu eleman bunları topluca kargo yapmayı becerebilecek mi? onada üşenir kesin! Kahkaha

segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 03, 2022, 14:37:18 ÖS »

Bence ilanı şov için açmış, o da biliyor o fiyata satılmayacağını. He belki bir ihtimal ya tutarsa biri alırsa diye de düşünüyordur.

Üstelik çoğu konsol birden fazla var, bende olsa fazlalıkları satar kalanı kendime ayırırdım.  Kahkaha

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: