Web :
http://www.uiu4you.com/Universal Imaging Utilty isimli yazılım donanımdan bağımsız windows sistem imajları alabilmekteymiş..
Bu vesile ile kurulan bir windows işletim sistemini sysprep ve çeşitli aşamalardan geçirerek imajlayabiliyor ve farklı donanımlar üzerine kurabiliyormuşuz..
Bu yazılımı araştırmama sebeb profesyonel olarak olmasa da arada sırada eşe dosta sistem kurarken sürekli windows kur, üstüne uptade'leri çek temel yazılımları kur falan çok kasıyor..
Piyasada böyle hazır kurulumlu XP paketlerini görünce neden ben de kafama göre bi tane yapmayayım dedim.. bir kaç kişiye sordum ama genelde bilmiyoruz dediler

Sadece bir kişi bana bu UIU'dan bahsetti.. fakat hiç bi yerde yazılımı bulamıyorum.. Trial'ini talep ettim üreticisinden.. geldi fakat aldığı imaj 14 gün çalışıyormuş

Şimdi sorum şu ki.. Bu yazılımın 3.70 sürümünü elinde bulunduran var mı? Bu yazılım harici hazır kurulmuş gıpgıcır bir XP sistemini naıl her donanımda çalışır halde imajlayalabilirim... Ben de kendime içinde her bişey yüklü XP Cd'si yapmak istiyorum...
Saygılarımı sunarım...