Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga GenelClone-A - %100 Amiga 500 uyumlu yeni Amiga
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Clone-A - %100 Amiga 500 uyumlu yeni Amiga  (Okunma Sayısı 25564 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : Haziran 01, 2009, 15:32:47 ÖS »

Aradığım böyle bir cevaptı Coze. Sağol. Individual ağzı çok sıkı bir şirket. Ben bu kadar sıkı takip edemiyorum. Projenin son durumu hakkında bilgi edinmek istemiştim. Fazlasıyla da edindim. Yani proje tamamlandı ama üretime geçilmedi veya pazar olmadığı için bir noktada durduruldu. Belki ilerde natami için Clone-A tabanlı bir grafik kartı görürüz. Belkide AAA! (Biraz hayalciliğin zararı yok.)

max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Haziran 01, 2009, 15:46:50 ÖS »

Natami'nin dahil oldugu hayallerde sinir yok ,bol keseden sallayabiliriz ,Super AAA de sen.Hayatimin duygusal can egrisi ,hayalle yuruyen peynir gemim ,Amigam benim

Bu kadar mi ?
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Haziran 01, 2009, 16:46:28 ÖS »

Bu işe aslında Çinliler'in el atması lazım. Malum klon işlerinde baya ilerideler. Micro Genius, Gamestar, Joystar, Kontorland, v.b. sonuçta nes klonları, buna benzer şekildede sega megadrive klonlarını da çıkardılar. Bir iki çipe herşeyi  sığdırıp işi bitiriyorlar.
İsim de uydurmak kolay zaten ; Micromiga, Amigga, AmiStar, Amigenius, Comodorland, Comostar v.b.

wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Haziran 01, 2009, 17:58:07 ÖS »

O iş kolay değil commander 64 çeşit çeşit varyasyonu var Amiganın. Birinde çalışan oyun öbüründe çalışmıyor. Ekstra chipram isteyen var fastram isteyen var. Ekstra ram'e gıcık olan illa 512K isteyen var. ECS isteyen OCS isteyen 1.3 isteyen 2.05 isteyen, var oğlu var.

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: