Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetişlerine gelmeyince amiga turkten attılar...
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: işlerine gelmeyince amiga turkten attılar...  (Okunma Sayısı 34426 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #45 : Aralık 11, 2007, 10:02:18 ÖÖ »

heheh belki basligi nadasa birakirsak seneye daha verimli olur
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Aralık 14, 2007, 10:39:12 ÖÖ »

Dandan,
Amıga için hala cevap vermedin.
Listeyi ne zaman yayınlayacaksın. Hafta sonu demiştin.
Bir hafta oldu.
Bütün arkadaşlar bekliyor

ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #47 : Aralık 14, 2007, 12:28:32 ÖS »

ben beklemiyorum mesela

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #48 : Aralık 14, 2007, 14:05:12 ÖS »

Eee hadi bende aliyim 20 tane 1200.. istiyorum Kahkaha
« Son Düzenleme: Aralık 14, 2007, 15:54:15 ÖS Gönderen: MagicAmiga » Logged

A 500 HD8+ GVP
dandan
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Aralık 14, 2007, 15:19:09 ÖS »

ınternet  baglantımda sorun  olması nedenı ıle  bıraz gecıkme oldu.. arfkadaslar..  sunu da belırteyım.. burada bagzı arkadaslar  dalga gecer gıbı  mesajlar yazmıslar..lutfen onalr almak ıcın teklıf dahı yapmasınalr.. benım yasım 37... kımseyı kandıracak deılım..  6 senedır.. amıga urunları topluyorum..

sunuda acık secık belırteyım.. ben burada  satıs  yapmak ıcın konu acmadım.. bu kjonuya acıklık getırmek ıcın  mesaj yazdım.... bazı arkadaslar makınalar duruyosa  almakm ıstedıklerını belırttı.. bende sata bılecegımı. belırttım.. cok talep oluncada.. lıste cıkarıp yayınalmaya karra verdım..  ama 1 hafta boyunca net baglantım kesık oldugundan.. sıteye gıreemdım.  ve nekadar uzucuku gayrı cıddı mesajlar  ve dalga gecer gıbı yok ben 20 adet alıcam.. mesajalrı benı cok uzdu..  neyse
az sonra satıs bolumunde lısteyı ve fıyatalrı yayınlıcam...

alay ve dalga  mesajalrı yazmayan arkadaslar  urunlenlere talıp olursa  urunlerı  adreslerıne gondere bılırım.. urunlerı test ettım.. kusuralrını belıreldım..   yınede urunlerı sıze gonderıcem urunun kontralunu yapın.. dedıgımın dısında bısey cıkarsa urunu gerı gonderın..

beyenırsenız.. odemeyı benım adıma  sıze verecegım postaneye  odemesını yaprsınız..

gecıme ıcın tekrar  cıddı alıcı arkadaslardan ozur dılerım..

adnan  melık...
dandan
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Aralık 14, 2007, 15:22:00 ÖS »

sunu yazmöayı unutmusum...  amıga 1200 ve 600  den aynıu kısıye  2adet  ancak kalırsa  yollamayı dusunuyorum..  oncelık tek tek satmaya verıcem..  eyer kalırsa.. 2 adetlerı gonderıcem boylesı  daha uygun olur kanatındeyım..

umarım sıte kurallarına aykırı bu durum yok dur..  varsa  lutfen sıte yonetıcısı once benı uyarsın.. sonra uymasasam uyelıgıme son versın..

MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #51 : Aralık 14, 2007, 15:51:51 ÖS »

Niye uzuluyorsun ki varsa alıyım 20 tane..ben dalga gecmem genelde bunuda herkez bilir.. bu fiyata tabii ki alırım ben zamanında 20 tanesi parasına 1 tane aldıgım oldu yanlıs anlamıssın bence alıngan olan sensin... Daha tanımadan hemen önyargı yapmıssın,diger arkadaslarla olan sorunun beni ilgilendirmez benide sana saldıranlarla bir kefeye koyman sana yakısmaz cünkü beni daha tanımıyorsun... espiriyi,dalgayla karıstırma derim..

A 500 HD8+ GVP
EMRE_ALTINOK
Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : Şubat 26, 2008, 18:27:10 ÖS »

ben üye olmak için başvurdum amiga Turk(!) e .. nedenini bile açıklamadan tek postayla şutladılar.. üyeliğin reddine ilişkin tek satır yok.. yorum sizin..
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: