Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Yaz Tatili :)  (Okunma Sayısı 10462 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Temmuz 18, 2011, 16:12:21 ÖS »

Eriklinin methini arkadaslarimdan duymustum ! Oraya dalmaya giden arkadaslarim var cok guzel diyorlardi ... Lw3d, bu yazliklari nerden bulabiliyoruz ? Bi websitesi filan var mi yoksa beldeye gidip mi arastirma yapmak gerekiyor ?

Retro Hincal Uluc
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Temmuz 20, 2011, 01:12:04 ÖÖ »

Hiç zıpkınla dalmadım...Eskiden beri şnorkel, gözlük, paletle izleyiciyimdir Ama bu sene zıpkın düşünmedim değil...Mürekkep balığından iri karagözlere kadar birçok balığı izledim gözlemledim. Dalmak için en iyi yerlerden biri deniliyor...

Ben belirttiğim gibi Yayla bölgesine gittim. Erikli çok daha kalabalık ve internetten ulaşmaya çalışsamda her yer doluydu...Boş olan yerlerde denize 400 metre vs. diyordu... ya kısmet diyerek gittik.. Hemen hemen herkeste öyle gidiyor sanırım. Dublekslerin çoğunda kiralık yazıyor zaten. Pastanede dondurma yerken laflamayla (bizimki öyle oldu) kiralık bulunabiliyor... Sahibinden.com ve Milliyetemlak'tan birçok bağlantı kurdum ama gidip görerek seçmek en iyisi diyorum.

not: özel mesajlarımı en yakın zamanda cevaplandıracağım...yeni geldim...
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2011, 01:15:35 ÖÖ Gönderen: LW3D » Logged

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: