Merhabalar. Youtube'da videoları izledikten sonra ben bunu yapamam arkadaş diyip en iyisinin yardım almak gerektiğine karar verdim.
Sıkıntım şu; elimde 2 tane ds lite var. 1 numaranın tek menteşesi kırık. Haliyle üst ekran jöle gibi sallanıyor, ayrıca görüntüde de karıncalanma gibi bişeyler oluyor ekran sallandıkça. Ancak kozmetik olarak tuşları vs.'si gayet iyi. 2008'de sıfır almıştım. Geçen sene menteşesi kırılınca kenara koymak zorunda kaldım

2 numara nispeten sağlam. Yalnız bataryası epey zayıflamış. Biraz hırpalanmış bir cihaz.
Yapmak istediğim, 2 numarayı kullanarak 1 numarayı eski haline getirmekti. Ancak benim gibi iki kablo bağlamaktan aciz bir adamın yapabileceği iş değil hiç. Hatta Sirkeci'de bir tamircinin DS'in dağıtılıp toplanması en zor cihaz olduğunu söylediğini hatırlıyorum.
Uzun lafın kısası benim DS'lerden birini kurtaracak yardımsever arkadaşlara ihtiyacım var. Diğer cihazdan kalan tüm parçalar tamir eden kişide kalabilir artı olarak tamir ücreti de verebilirim. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.