Merhaba herkeze..
En son hack olayından sonra tüm kredi kartlarımı iptal ettirip yenileri için baş vurdum..Dogal olarak paypal hesabımdaki eski kartımı iptal edip tekrardan yeni gelen kartımı paypala girdim..ama bir türlü yeni kartımı kullanamadım hep bir sorun cıkıyordu tekrar tekrar denedim EXPENDED USE PROGRAM diye bir yazı cıkıp duruyordu..1 aydır cabaladım ama beceremedim..Kurzon a danıştım dediklerini yaptım olmadı

artık paypal hesabım sadece görüntüden ibaretti.Kendi bilgimden şüphe edip cihazımı kapıp bi arkadaşıma gittim ki gittigim arkadaşımın yılları yurtdışında gecmiş ve fazla bir bilgisayar bilgisine sahip olmasından dolayı halleder cözer ümidiyle kapısını caldım..Saatlerce her yolu denedik kıllandı, sinirlendi, denedik olmadı..En sonunda PAYPAL ı aradık...cok yavaş ve sallamalı bir telefon görüşmesi oldu 45 dakikalık..ve paypal ın bile farkında olmadıgı müşterilerinin gördüklerini sandıkları ama göremedigi bir danışma yazısının oldugu ama bizim onu göremedigimiz ortaya cıktı!!!..saatlece özür diledikleri ama benim sorunumu cözemedikleri ama öneride bulundukları bir 45 dakika lık görüşme..Sonuc paypal bizim olayımızdan sonra yaptıkları hatayı düzelticeklerini ve diger müşterilerini bilgilendiriceklerini söylemesi oldu...ortaya cıkardıgımız hatası: eger VİSA kart sahibi iseniz ve bunu bir kereye mahsus paypala girip kabul ettirdiyseniz ve herhangi bir olaydan dolayı kartınızı iptal ettirirseniz bir daha asla başka bir VİSA kartını paypal da kullanamıyacagımız oldu...başka bankalardan olsa bile VİSA yı 2 nci kez kabul etmiyor paypal ve bu sorunla karsılasanlara uyarı mesajı attıgını iddia eden paypal la yaptıgımız karsılıklı ve onların yönlendirmesi ile yaptıgımız işlemde onların ekranın da görünen ama esas bizlerin görmesi gereken bir uyarı mesajının bizlere ulaşmamasını karsılıklı hayretlerle test ederek izledik..sonuç paypal hemen bu sorunu halledicegini başka kullanıcılarını haberdar edicegini bildirdi..olan bana oldu VİSA kartı şansımı kaybettim

tekrardan visa kartımı kullanmanın yolu ise MASTER KART yada AMERİCAN EXPRESS kart gibi ayrı bir kredi kartını onaylatıp 4 haneli şifreyi alıp tekrardan bir hesap acabilir ve ardından VİSA kartımı kullana bilecegimmiş

..ölme eşşegim ölme misali..siz siz olun eger paypal hesabınız varsa ilk kayıt ettirdiginiz kartı asla iptal etmeyin yoksa dönüşü cok cileli oluyor...hatta cook zor oluyor yenisi hele hele master kartınız yoksa ki bende yok
ps: bilgilendirmek istedim başıma gelen olayı,sonuçta paypal kullanan cok aramızda. bi işlem yapmadan önce aklınızın bir köşesinde olsun ki hata ile VİSA nızı iptal etmeyin diye.