Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: sinema tadında evde 3d !!!  (Okunma Sayısı 1989 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 01, 2014, 00:38:56 ÖÖ »

Selam arkadaşlar, uzun zamandır 3d teknolojisi mevcut ve artık fiyatlarıda alınacak seviyeye geldi evinizde 3d teknolojili bir sisteme sahip olabiliyorsunuz orta halli bir bütçeniz olsada. bir süredir projeksiyon modifiyesi ile ilgileniyorum ve lambalı cihazları nasıl daha iyi ucuz ve led yapabilirim diye çözüm üretiyorum. sonuç 3 projektör ve daha maliyetli ve pert.
2 tane 1024*768 3lcd projektör aldım birinin lambası kırılmış birinin bitmek üzere. çalışma mantığına bakıp kontrol sistemini devre ile tamamladım ve cihazın ışık filtresi vs. çıkardım önce 60watt cob led ile tamam yaklaştım dedim daha iyi sonuç için 100watt cob led aldım. keyifliydi, sonra dlp ye ve 3d ye merak sardı ve benq dlp 3d hd cihaz aldım alet 2700 lümen gece gündüz harika gösteriyordu. 3d gözlüğü pahalı (almışken en az 3 tane almak lazım birde) ve diğer led alete güvenip iyi fiyat gelince ben benq yu sattım ama şimdi arar oldum ve bir taraftan keşke 3d gözlük alıp bir baksaydım diyorum! bu cihazlada 3d deneyiminiz varmı ? cob led bu arada çin malı sizlere ömür flas gibi yanıp sönüyor modifiye işi sıkıntılı. güvenilir birinden almayınca sorun oluyor yeni bir led alana kadar elimdeki 60 watt cob ledi kullanayım, merceklerin önündeki kırıcı camları çıkarayım dedim optik kısmı bir dağıldı ki bir daha dikiş tutmadı. led işi zarar oldu, ama projeksiyon çok keyifli oluyor. dev ekranda oynamak harika. şimdi 3d ye bu kadar yatırım yapılırmı diyorum, full 3d olan cihazlar 1800 civarı 3d ready olanlar 1300 gibi. 3d deneyen varsa sinema gibi o sahneler oluyormu derinlik görselin üstünüze gelmesi ekran dışında gibi görünmesi ! yok olmaz masraf etme derseniz oturup 3 lcd nin dağılan merceğini dizecem Masum)
askı aparatı boş kaldı:(

* inceayarinsonu.JPG (68.86 KB, 1115x640 - Görüntüleme: 1257 kez.)

*  (174.23 KB, 1115x705 - Görüntüleme: 1213 kez.)

* digercobled.JPG (107.21 KB, 1135x618 - Görüntüleme: 1092 kez.)

*  (12.78 KB, 422x620 - Görüntüleme: 1385 kez.)

this is amiga speaking.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: