Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetSon zamanlarda satılık bolluğu
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Son zamanlarda satılık bolluğu  (Okunma Sayısı 12950 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
serkanarslan
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Ağustos 28, 2014, 09:52:14 ÖÖ »

ya alan varsa satana kim ne diyebilir yada alana kim alma diyebilirki fakat koca koca adamlarız ve konu ise oyuncak. bu yüzden papaz oluyor insanlar, ben buna şaşıyorum. kimse de heveslenmesin bunlar oğluma kalacak diye, yüzüne bile bakmayacak çocuklarımız bu cihazların. Hepsi biz nereden bulduysak oraya yani hurdalığa gidecekler biz  öldüğümüzde, çocuğumuz olduğunda yada ne bileyim taşınmaktan bıktığımızda. Bazısı kırılacak bazısı 5 liraya başka birinin televizyonuna bağlanacak.

Neden satılıyor çünkü bu makinalarla oynamış son jenerasyonunda eli ekmek tuttu ve bunlara para harcayabiliyorlar artık. Yeni tüketici kitlesi geldi.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Ağustos 28, 2014, 11:22:51 ÖÖ »

Bu fiyat konusu çok garip bir konu... Hiç girmeyelim... Çıkamayız. Alıcısı olduktan sonra, satıcıya da bir şey diyemiyor insan. Ama eş dost arasında, paranın hala bir anlamı, lafı olmuyor...

Yer konusu en büyük sorun. Bu sabah kayınvalide ve kardeşi geldiler. Daha 1. dakika da evdeki benim cihaz ve döküntülere laf attılar. Bir ara temizlik yapmam gerek ama nasıl gireceğim, nasıl çıkacağım bu işin altından nasıl kalkacağım bilemiyorum

hasimayaz
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Ağustos 28, 2014, 11:37:04 ÖÖ »

Bence nintendo ağırlıklı olan bir sitenin içeriğini değiştirmesi sebebiyle oradaki satılık ilanları buraya taşındı. Benim için sıkıntı yok ben durumdan memnunum, çünkü burada satılan ürünler genelde bakımı yapılmış test edilmiş ürünler oluyor. Satıcı konu hakkında bilgili olduğu için ayrıntılı sorular sorabiliyorsunuz. Sahibinden den almaktansa üç kuruş fazla verip forumdan almayı tercih ederim.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ağustos 28, 2014, 11:39:31 ÖÖ »

Şimdi satılık ilanları ile diğer başlıkların ayrılması gündeme gelecektir ama buna öncelikle Mathman'ın ikna edilmesi gerekir
Gökçe Bozkurt
Deneyimli

Nigripinis

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Ağustos 28, 2014, 11:43:13 ÖÖ »

Bizim tekstilkentte 400 TL ye kiralık ofisler var.
75 m2 asma katlı..
Tavsiye ederim.
2-3 kişi de kiralanabilir

A4000|FastlaneZ3|RetinaZ3|Tandem Ide|CF
A2000|G-Force 040/33|Cybervision64-3D|
A2000|Mobo|GVP HX-2000-II|Supra 8Mb
A2000|Mobo|8Up!6Mb
A1200|PPC 040/25/200|Mediator Sx|Vodoo4500|256Mb
A1200|Hawk 8Mb|CF
A1200|Mobo|Elbox 4Mb
A600|ACA030|Indivision ECS|A604|CF
A600|Mobo|A
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ağustos 28, 2014, 14:15:28 ÖS »

ya alan varsa satana kim ne diyebilir yada alana kim alma diyebilirki fakat koca koca adamlarız ve konu ise oyuncak. bu yüzden papaz oluyor insanlar, ben buna şaşıyorum. kimse de heveslenmesin bunlar oğluma kalacak diye, yüzüne bile bakmayacak çocuklarımız bu cihazların. Hepsi biz nereden bulduysak oraya yani hurdalığa gidecekler biz  öldüğümüzde, çocuğumuz olduğunda yada ne bileyim taşınmaktan bıktığımızda. Bazısı kırılacak bazısı 5 liraya başka birinin televizyonuna bağlanacak.

Neden satılıyor çünkü bu makinalarla oynamış son jenerasyonunda eli ekmek tuttu ve bunlara para harcayabiliyorlar artık. Yeni tüketici kitlesi geldi.

Bırak çoluğu çocuğu bu hobim yüzünden bir kızdan red yedim. Kız için huyumdan vazgeçmem asla. Adama cihazı sattırıp sonra terkeder kız milleti. Topu dengesiz. Daha yazardım ayar kayacak yazmıyorum. Çıkıyorum bu yüzden forumdan.

Bol retrolu günler. Retroyu sevmeyen ölsün.

malik
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ağustos 28, 2014, 14:33:30 ÖS »

nintendocu sitesinin sorun yaşaması alış-satış alanını kullanan üyelerinin commodore sitesine üye olmasını teşvik etti.
Satış çogaldı.
Ama bir okadarda alanlarında olduğunu kimse hesaba katmıyor.

Birşeyi alamayıp kaçıranların zoruna gidiyordur elbette. Buna bende dahilim.
Hiç kimseden 1084 monitor çıkmadı bana. 170 TL lik yıpranmış olanı sahibinden den almak zorunda kaldım.

Satan hep satmıyır bence yani yeri gelince oda birşeyler olıyordur. Biryandan birşeyler arayan için de, denk gelip alma fırsatı doğuyor.
Alış-satış siteyi ziyaret etme sıklığınıda arttırır. Nintendocunun tum üyeleri buyuzden sitem etti, bence üye kaybına da uğradı.
Bu güzel bir aktivite

Ana sayfada son mesajlar listesinde satılık harici konuların hemen kaybolmaması için, alınık-satılık ile ilgili ayrı bir liste de oluşturulabilir.
« Son Düzenleme: Ağustos 28, 2014, 14:59:28 ÖS Gönderen: malik » Logged
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Ağustos 28, 2014, 15:02:37 ÖS »

Bizim tekstilkentte 400 TL ye kiralık ofisler var.
75 m2 asma katlı..
Tavsiye ederim.
2-3 kişi de kiralanabilir

Şeytan doldurur
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: