Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetfacebook oyunu 8 ball poll acil yardım lütfen
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: facebook oyunu 8 ball poll acil yardım lütfen  (Okunma Sayısı 5417 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rtuk
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 27, 2015, 20:49:38 ÖS »

selam
uzunca bir aradan sonra herkese merhaba

arkadaşlar bu facebook oyunlarından 8 ball poll amerikan bilardo oyunu oynayan varsa aranızda en son 8 nolu siyah topa bir türlü ıstakayla vuramıyorum alacagım oyunları rakibe veriyorum.

ülke puanımız düştü:))

bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ediyorum.

saygılar

UFUKLARIN NAZARIMDAN NİHAN OLUP GİDELİ;
HAKDANI FENANIN KARARDI HER ŞEKLİ
GÖZÜMDE KALMADI YER GÖK BATAR ÇIKAR
ZEMİNE MÜNKESİRİM ASMANE MUABBERİM VS VS VS...
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ağustos 27, 2015, 21:32:49 ÖS »

Merhaba
Ben de zamanında oyunu kendi sitesinden http://www.miniclip.com/games/8-ball-pool-multiplayer/tr/ ve android üzerinden bol bol oynadım. Ama belirttiğin gibi 8 nolu topa vuramamazlık hiç yaşamadım. Profesyonel masalarda oynarken, 8.top için delik seçmeniz gerekir. Muhtemelen önce delik seçmediğiniz için 8 e vuramıyorsunuz Tekrar deneyiniz. Bir ara kapışırız. Nick: ayaktakimi

wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ağustos 28, 2015, 08:43:57 ÖÖ »

Sevgili rtuk, 8-ball-pool'da kurallar o anki oyuna göre değişiyor. Sen büyük ihtimalle siyah 8 için delik göstermen gereken oyunlarda takılıyorsundur. Önce deliği gösterip sonra vuracaksın. Yalnız dikkatli ol top farklı bir deliğe girerse oyunu kaybedersin.

Bir de bilgisayarda oyunuyorsan boşuna hırs yapma. Zira çocuklar bu oyunu tablette cetvelle hiza alarak oynuyorlar. Bu tip hilelere başvurmuyorsan pek şansın yok.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: