TextEditor MCC'nin 15.50 sürümü en sonunda yayınlandı.
http://aminet.net/package/dev/mui/MCC_TextEditor-15.50Şimdi diyeceksiniz ki bu neden önemli?

Aslında en çok benim için önemli çünkü bu sürüme ben de katkıda bulunabilme şerefine ulaşmış oldum.
Bu sürümle gelen en önemli yenilik artık yatay kaydırma çubuğu da desteklemesi. Bu özelliği ekleyebilmek için kodun en derinlerine kadar dalmam gerekmişti ve oralardan bir sürü bug da temizlemiş*tim. O nedenle bu yeni sürüme geçmeniz şiddetle önerilir.
(*) mişli geçmiş zaman kullanıyorum çünkü GitHub'a göre bu katkıyı 6 Kasım 2016'da tamamlamış görünüyorum. Bir yıl test edildi sanırım!?
TextEditor MCC nedir? TextEditor, MUI programları için modern ve çok fonksiyonlu metin kutuları sağlayan bir MUI sınıfıdır. Amiga e-posta istemcileri
YAM ve
SimpleMail bu sınıfa dayanır.

Bu sınıfın temellerini, Mac kullanan geliştiricilerin yakından tanıdığı Allan Odgaard (TextMate'in geliştiricisi) atmış. MUI geliştiricileri sağolsunlar böyle bir devin adının altına yazmışlar adımı. Benim için çok gururlandırıcı bir olay bu, sizlerle de paylaşmak istedim.